25
Joi, Apr
3 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

PRO ROMANIA TURDA  a fost prima formațiune politică care a solicitat organizare unor dezbateri între candidați. pro romania turda
La alegerile locale din 2016 au fost organizate două dezbateri între candidații pentru funcția de Primar.  Una a fost organizată de Centrul Rațiu pentru Democrație iar cea de a doua de către reprezentanții Mass Media. Amândouă au fost transmise în direct.
Cel mai corect, este ca cetățeanul să meargă la vot deplin informat despre capacitatea și potențialul fiecărui candidat și să exercite votul cu convingerea fermă că a ales opțiunea cea mai bună pentru viitorul comunității. 
Turdeanul nu trebuie să aibă dubii, presupuneri, bănuieli sau suspiciuni. El trebuie să fie foarte bine informat.
Constatăm că partidele și candidații se ascund în spatele unor slogane, afișe și flayere  conținând  mesaje care mai de care  promițătoare sau lingușitoare. În locul candidaților se exprimă „COMUNICATORII”, iar în spatele partidelor sunt „INFLUENCERII” din social media. Se trimit membrii de partid din ușă în ușă,  se transmit mesaje prin SMS de pe număr ascuns sau necunoscut la care nu poți răspunde înapoi, se fac presiuni asupra unor conducători de instituții sau unități sau se apelează la reprezentanții diferitelor culte religioase pentru a-și influența enoriașii. 
Iar CANDIDAȚII stau ascunși și nu doresc dezbateri. Pentru că unii nu au ce să spună. Pentru că alții nu știu ce să spună.  Și pentru că nimeni nu vrea să se expună ca să nu greșească cumva .
La solicitarea PRO ROMANIA TURDA pentru organizarea unor dezbateri au răspuns promt câțiva candidați din păcate prea puțini. Iar cel mai trist este că nici un ONG, Televiziune locală sau institut Media nu a organizat măcar o sesiune de dezbateri.
Electoratul turdean este foarte dezinformat iar rezultatul votului  va fi foarte fragmentat.     
Conform dictonului Roman: DIVIDE ET IMPERA !
Noi suntem PRO ROMANIA  pentru că ținem cu ROMANIA și iubim TURDA.
Solicităm organizarea unor dezbateri publice între candidați.  Turdenii  trebuie să voteze în cunoștință de cauză pentru viitorul comunității.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh