29
Vi, Mar
19 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Horea Hudrea ne informează că „a râs cu oamenii de la Materna”. Cam așa cum râdem de el aici, pe Facebook.hudrea horea

În același stil îngâmfat, specific celor care vin pe filiera USR-Plus – iar Horea Hudrea face, clar, parte din alianța aceasta nerecunoscută, fie și numai din punct de vedere comportamental și declarativ – candidatul independent a cărui campanie electorală se bazează exclusiv pe atacuri la adresa primarului Cristian Matei provoacă efectiv disprețul turdenilor, mult mai informați decât el. El, Horea Hudrea, a râs „cu oamenii de la Materna” de managementul lui Cristian Matei! De ce? „Au scos mașina de măturat cu cinci zile înainte de alegeri”, susține fostul jurnalist vopsit în politician.

V-am mai arătat, în repetate rânduri, că atacurile lui Horea Hudrea și cele ale USR-Plus au un numitor comun: minciunile la adresa administrației Matei, așa cum am dovedit-o în numeroase articole. Asta cu mașina de măturat străzi este doar cea mai recentă dintre ele. Horea Hudrea este singurul care nu a văzut mașina de măturat pe străzile turdene în ultimele luni de zile. Eu am văzut-o  aproape zilnic, în zilele lucrătoare. Pardon, nici oamenii de la Materna” nu au văzut-o. Poate aceștia sunt amici imaginari inspirați candidatului rupt de realitate de desenele animate „Casa Foster”. Poate își imaginează că are alți amici, la Materna, decât cei care fac propagandă electorală USR-Plus.

Asta spune totul despre implicarea celui care, în stradă și pe Facebook, cere votul turdenilor dându-se independent, când, toți cei cât de cât implicați în viața socio-politică turdeană știu că el este atașat ca timbrul de scrisoare de grupul de interese condus de latifundiarul de Bădeni, care îl are vârf de lance pe Andrei Suciu. Dealtfel Hudrea, care vrea un post mai sigur decât cel de ziarist, candidează pentru un loc de consilier local, dar le cere tuturor cu care intră în contact să îl voteze pe Andrei Suciu. Desigur că oricare dintre cei doi va ajunge în Consiliul local, timp de patru ani nu va face altceva decât ce au făcut în ultimii patru: vor încerca să bage „bețe în roate” tuturor proiectelor de dezvoltare ale primarului Cristian Matei. Dacă, însă, turdenii vor vota masiv pe Matei și lista sa de consilieri, aceștia nu vor putea bloca proiectele pe bani europeni și guvernamentali implementate de primar.

Iată în ilustrația alăturată, câteva din reacțiile turdenilor la scrierile hudriene. Oameni adevărați, nu conturi false ca acelea apărute cu zecile în ultimele luni, în toate taberele politice.

Dar ce mai debitează „strategul” Horea? „Am râs și le-am zis oamenilor c-ar trebui să facem o pândă până duminică, să vedem dacă mai trimit măturătorile și pe celelalte străzi din oraș.

Mi-au povestit și cum vine mașina care spală pe jos special când nevasta primarului nu mai suportă mirosurile din spate de la blocul turn”, mai inventează într-un mod exclusiv livresc, Horea Hudrea.

Acesta este ziaristul-politician, care vorbește despre o doamnă ca un bârfitor penibil, folosind intenționat termenul nevasta, în loc de soția. O minciună sfruntată, ca majoritatea celor emanate de Horea Hudrea și acoliții săi din USR-Plus. Același modus operandi demn de dispreț la acești politicieni care promit turdenilor că vor mări populația Turzii cu 10% și că vor distruge sportul de performanță turdean, vor tăia toate sumele alocate cultelor religioase dar, de fapt, neavând nimic, palpabil efectiv, negativ la adresa primarului Matei își bazează campania electorală pe a sublinia că acesta a trecut de la PSD la PNL și pe faptul că primul ministru Ludovic Orban nu a venit ieri la Turda.

Numai că, în timp ce Orban l-a numit pe Cristian Matei „campion al accesării fondurilor europene”, alegătorii turdeni ar putea le dea lui Hudrea și aliaților săi politici titlul de „campioni ai minciunii și manipulării”.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh