19
Vi, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Am fost secretar de stat în Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social. pro romania

Dragi prieteni, am fost un secretar de stat foarte implicat.  Am avut ca și atribuții relația diplomatică, consultarea și dialogul cu ONG-uri,  asociații și federații. 

De asemenea, aveam atribuită însoțirea sau înlocuirea ministrului la ședințele de guvern. Am colaborat excepțional cu ministrul Gabriel Petrea, cu secretarul de stat Marius Sepi și cu toți colegii din cabinetul ministrului.

Mai departe de ședințele de consultare și negociere, uneori prea dure și cu multă presiune,  pot spune că am avut șansa de a învăța administrație centrală la nivel superior. 

Stimați turdeni, faptul că am deținut funcții demnitate  publică, viceprimar al municipiului Turda,  deputat în Parlamentul României și secretar de stat în Guvernul României, mi-a creat șansa de a cunoaște legislația,  demersurile și procedurile necesare administrației publice locale sau centrale.  Munca administrativă presupune experiență și capacitate de organizare. Tot bagajul de cunoștințe asimilat, ocupând aceste funcții și toată energia mea le voi consacra în folosul comunității noastre.  

A fi un ALES LOCAL nu este la îndemâna oricui. Un oraș nu poate fi condus de oricine. 

Eu sunt PRO ROMÂNIA pentru că țin cu ROMÂNIA și iubesc TURDA

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh