20
Sam, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Toate marile destine au la bază niște încercări sau evenimente care, cel puțin pe moment, sunt greu de înțeles sau de acceptat. Destinul ne pune uneori în fața unor încercări pe care trebuie să le trecem. Fiecare om are o viziune sau o chemare căreia trebuie să i se dedice și un fir al vieții inspirat de Dumnezeu.pro romania

Odată ce vedem încercarea, nu ca pe un obstacol, ci ca pe o oglindă în care ne reflectăm și la care să ne raportăm, putem păși cu încredere mai departe.

Dragi turdeni, vă mulțumesc din suflet tuturor celor care mi-ați acordat încrederea prin votul dumneavoastră și vă promit că am să rămân același om devotat comunității și idealurilor frumoase. Declar sincer respectul meu și întreaga deschidere pentru toți turdenii indiferent de opțiunea de vot.

Îl felicit pe domnul Cristian Matei pentru câștigarea funcției de primar al municipiului Turda și prezint în calitatea mea de președinte al PRO ROMÂNIA TURDA, dar și ca simplu cetățean, deplina disponibilitate de colaborare și susținere necondiționată pentru toate proiectele sau demersurile favorabile orașului nostru și îi urez mult succes în nobila misiune de la cârma comunității. Îl felicit pentru rezultatul excepțional cu care a câștigat alegerile la cel de al doilea mandat.

Doresc să le mulțumesc din suflet colegilor mei din PRO ROMÂNIA TURDA pentru întreaga susținere și pentru munca depusă în campania electorală. Am pierdut alegerile locale, dar ne-am cunoscut mai bine, ne-am apropiat și am învățat să lucrăm în echipă.

Fără să invoc o scuză, consider că partidele vechi și mari sunt așezate pe propriul electorat foarte stabil și apropiat de mult timp, împreună PNL, PSD, USR, UDMR ocupând 75% din scena politică iar partidele noi și mici, foarte multe, s-au luptat între ele fragmentând segmentul rămas neacoperit si anulându-și unul altuia șansele oricum reduse.

Pentru o contrapondere, este nevoie de renunțarea la orgolii a liderilor politici și fuzionarea mai multor partide mici pentru a crea o forță politică care să permită abordarea următoarelor campanii cu arme egale.

Stimați viitori consilieri locali, stimați lideri de partide, campania electorală s-a terminat și cred că este momentul de a depune toată lumea armele politice în schimbul instrumentelor de muncă și de construcție a consensului și echilibrului necesar proiectelor de dezvoltare și modernizare a municipiului Turda.

Dragi turdeni vă mulțumesc încă o dată și vă doresc tuturor sănătate și împliniri alături de cei dragi.

 

Cu respect și prietenie

Al dumneavoastră Mircea Irimie

PRO ROMANIA TURDA

 

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh