19
Vi, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sintagma din titlu este valabil nu doar pentru că liberalii au fost singurii care au alocat locuri eligibile turdenilor și celor din Câmpia Turzii. Ci și pentru că, toate celelalte partide au tratat cu dispreț zona Turda-Câmpia Turzii, cea mai locuită din județ după aria metropolitană a capitalei de județ, pe listele lor de candidați nefigurând, pe un loc eligibil, vreun politician din Turda și/sau Câmpia Turzii.pnl cluj

Cel mai bine situat, Ioan Cristian Haiduc ar fi la un al doilea mandat consecutiv de consilier județean, dacă nu va alege să facă parte din Consiliul local Câmpia Turzii, pentru că a fost ales și acolo. Urmează turdeanul Lucian Cordiș care, după mai multe mandate de consilier local la Turda, face pasul de reprezentant în forul județean. Anca-Cristina Hodorogea provine și ea din Turda, chiar dacă acum face parte din organizația PNL de la Cluj-Napoca, unde locuiește. Ea se află la al doilea mandat consecutiv.

În Consiliul Județean îl găsim, tot pentru a doua oară consecutiv, pe colegul lui Haiduc, Dumitru Drăghici din Câmpia Turzii. Urmează un alt membru al PNL Turda, Alin Popovici, patronul firmei de transport Alis, aflat la al doilea mandat de consilier județean.

În plus, pe lista de candidați ai partidului condus la Turda de primarul Matei mai sunt alți doi, foarte aproape de locurile eligibile, Călin Felezeu, pe locul 22 și Laura Stănilă, locul 24, care ar putea intra în Consiliul Județean când unii de pe lista inițială vor pleca din varii motive, cum se întâmplă adesea pe perioada unui mandat.

Iată lista inițială a celor care au fost votați de locuitorii județului Cluj să facă parte din forul reprezentativ, Consiliul Județean Cluj:

PNL: Alin Tișe, Marius-Dorel Mînzat, Ioan Cristian Haiduc, Călin-Marin Tuluc, Hadrian-Virgil Arion, Marinela Marc, Lucian Cordiș, Iuliu Sămărtean, Gheorghe Constantin Călătan, Maria Forna, Angela-Felicia Marchiș, Anca-Cristina Hodorogea, Cristian Ciuta, Dumitru Drăghici, Violeta Mureșan, Alin Popovici, Mohammad-Bashar Molhem, Ionuț Rusu, Gheorghe-Marius Bălaj, Traian Abrudan.

Alin Tişe a câştigat alegerile pentru preşedinţia CJ Cluj, locul său în forul judeţean va fi luat de candidatul de pe locul 20 al listei PNL, Traian Abrudan.

PSD: Alexandru Cordoș, Valentin Cuibus, Laura Elena Chiorean, Vasile Sălătioan, Horia Chirteș

UDMR: Istvan Vakar, Francisc Balla, Geza Antal, Eva Reș, Zoltan-Laszlo Lorinczi

USR-PLUS: Ovidiu Nistor, Adela Dehenes, Elena Muscă, Ionuț Florea, Radu Molnar

PMP: Augustin Criste, Avram Fițiu

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh