28
Joi, Mar
19 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Turdeanul Lucian Cordiș a intrat în Consiliul Județean de pe poziția a 7-a pe lista candidaților PNL. Acesta, după mai multe mandate de consilier local la Turda, este trimis în forul județean, ca reprezentant al turdenilor.consiliul judetean Cluj

Aflată pe poziția 12, Anca-Cristina Hodorogea provine și ea din Turda, chiar dacă acum face parte din organizația PNL de la Cluj-Napoca, unde locuiește. Se află la al doilea mandat consecutiv.

Urmează un alt membru al PNL Turda, Alin Popovici, patronul firmei de transport Alis, intrat în Consiliul Județean, pe locul 17 pe lista de candidați ai PNL. El a obținut al doilea mandat consecutiv de consilier județean.

În plus, pe lista de candidați ai partidului condus la Turda de primarul Matei mai sunt alți doi, foarte aproape de locurile eligibile, Călin Felezeu, pe locul 22 și Laura Stănilă, locul 24, care ar putea intra în Consiliul Județean când unii de pe lista inițială vor pleca din varii motive, cum se întâmplă adesea pe perioada unui mandat.

Aceste poziții obținute în forul clujean, arată nu numai importanța acordată de acest partid Municipiului Turda și turdenilor, ci și influența de care se bucură șeful filialei turdene, Cristian Matei, la mai puțin de un an de la primirea sa în rândul liberalilor clujeni.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh