23
Dum, Ian
38 New Articles

Politic
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Deputatul USR de Cluj, Emanuel Ungureanu, a dat publicității raportul său de activitate. Cuvântul Turda este pomenit cu doar trei ocazii. deputat emanuel ungureanu

„Fiind un deputat de Cluj, se cere și o activitate locală, deoarece alegătorii sunt locali, cei care și-au pus încrederea merită să fie ajutați și susținuți”, recunoaște deputatul USR. Iar mai departe spune: „Vom enumera unitățile vizitate, fără să intrăm în detaliile problemelor; pentru a cunoaște situația, capitolul oferă informațiile la îndemână: Spitalul Municipal din Turda, (...), Spitalul Câmpia Turzii...”, este prima pomenirea a municipiului Turda în activitatea deputatului Emanuel Ungureanu și singura a municipiului Câmpia Turzii!

A doua menționare a cuvântului Turda, unul mai străin, probabil, decât oricărui alt deputat  clujean, este: „Un ultim subcapitol prezintă activitățile în cadrul partidului USR: (…) În 26 oct., invitatul filialei USR Turda”, scrie deputatul, fiind vorba de toamna anului 2018.

În fine, cea de-a treia menționare a municipiului Turda și ultima, este la același capitol dedicate activităților din cadrul partidului: „ participare la Adunarea Generală a membrilor USR Turda, 6 oct. 2019”.

Acesta este contactul avut de deputatul Emanuel Ungureanu, în 4 ani de activitate!

Ca să vă convingeți, dar și pentru a vă pune la curent cu activitatea deputatului USR, Emanuel Ungureanu, în general, în cei patru ani de activitate parlamentară, citiți Raportul de activitate la care am făcut referire, accesând următorul link:

https://cluj.usr.ro/wp-content/uploads/2016/11/Emanuel-Ungureanu-Rezumat-Raport-de-Activitate..pdf

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh