23
Dum, Ian
38 New Articles

Politic
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății se va afla astăzi în teritoriu.nelu tataru cluj

Ministrul Sănătății se va deplasa în județele Cluj, Mureș, Sibiu și Brașov, acolo unde va evalua situația din cadrul unităților sanitare și a direcțiilor de sănătate publică și va purta discuții cu personalul medical, in contextul evoluției epidemiologice.

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății se va afla in jurul orei 11.30 la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj Napoca, după care va evalua Spitalul Municipal din aceeași localitate care este desemnat spital parțial pentru pacienții COVID 19.

„Avem în vedere creșterea capacității de tratare a pacienților și în unitățile sanitare din județele Cluj, Timiș, Mureș, Iași, dar hotărârea va fi luată după ce ]n această săptămână finalizez evaluarea acestora de la fața locului”, a declarat ieri ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.
Ministrul Sănătății a mai supus că se are în vedere și suplimentarea personalului medical care lucrează în prima linie a luptei împotriva COVID-19.
În acest sens, s-a identificat modalitatea legală ca cei 200 de medici rezidenți și specialiști care au susținut examenul de specialitate în ATI, Urgență, epidemiologie, boli infecțioase, pneumologie și radiologie care nu au post, să poată fi angajați în Spitalul de Urgență pr. Dr. Dimitrie Gerota, după care să fie detașați în unitățile cu personal insuficient de către DSU.

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh