23
Dum, Ian
38 New Articles

Politic
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cluj-Napoca,

21.10.2020

 

Miercuri, 21 octombrie 2020, liderii PRO România Cluj au depus listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Remus Lăpușan deschide lista la Camera Deputaților, iar Adrian Magdaș lista de la Senat.candidati pro romania cluj

 Cu o experiență de peste 20 de ani în politică și aproape 10 în managementul de top al unei celebre corporații din domeniul asigurărilor, Remus Lăpușan își setează o nouă provocare în politica de nivel înalt.

„Candidez pentru Camera Deputaților, convins fiind că am experiența și abilitățile optime pentru a propune o serie de inițiative necesare pentru societatea românească în aceste vremuri, atât în ceea ce privește mediul de afaceri autohton, cât și în ceea ce privește politicile de protecție socială. Lucrurile merg din rău în mai rău cu actuala guvernare, iar PSD-ul naufragiază, așadar îi revine partidului PRO România sarcina dificilă de a face opoziție într-o perioadă de criză economică, politică și socială. Vom da tot ce avem mai bun în acest sens”, declară Remus Lăpușan, lider PRO România Cluj.

 Fiind un profesor dedicat, cu multiple realizări în plan profesional, Adrian Magdaș vrea să corecteze derapajele din sistemul educațional românesc:

 „Candidez cu gândul că am și o responsabilitate față de această profesie pe care o practic de zeci de ani. Sunt parte a sistemului educațional și-i cunosc fisurile. Am în plan o serie de inițiative în ceea ce privește educația, atât pentru promovarea competenței în sistem, cât și pentru a adapta curriculumul la provocările viitorului”, subliniază Adrian Magdaș, candidat la Senatul României.

 Candidații PRO România Cluj își propun ca în următorii patru ani să recalibreze sistemul educațional ținând cont de evoluțiile de la nivel european, să echilibreze sistemul unitar de pensii, să aducă mai multă eficiență și coerență în ceea ce privește politicile de sănătate, dar și să propună și să susțină o serie de inițiative în ceea ce privește stimularea și protejarea antreprenoriatului autohton, în special din zona IMM-urilor și a producției agricole. Ei cer încrederea și sprijinul cetățenilor pentru a proteja alocațiile, salariile, pensiile și companiile românești.

  

PRO România Cluj,

Biroul de Presă

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh