29
Vi, Mar
19 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Până la sfârșitul acestui an, România va avea 315 kilometri de artere modernizate în plus din cadrul reţelei de drumuri naţionale, autostrăzi şi variante ocolitoare.

Potrivit oficialilor Guvernului României, infrastructura națională de autostrăzi se va majora cu 43 de kilometri, cu tronsonul Sebeş-Turda - lotul 1, varianta ocolitoare Bacău - 17 km în regim de autostradă, precum și porțiunea Râşnov-Cristian. Toate aceste trei obiective de investiții sunt asumate în vederea recepționării și dării lor traficului rutier până la sfârșitul lunii decembrie, așa cum a asigurat ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode.

    În același timp, Executivul și-a mai propus să dea în folosință până la sfârşitul anului încă 173 de km de variante ocolitoare şi de drumuri naţionale modernizate.

În total, numărul kilometrilor de autostrăzi, drumuri expres, variante ocolitoare și drumuri naţionale ce vor fi recepționate în anul 2020 va fi 315.

       La aceștia se adaugă și tronsonul de 46 de kilometri din autostrada Lugoj-Deva dat în circulație în ultimul an.

Consider că Guvernul PNL a reușit să-și îndeplinească unul dintre obiectivele acestui an în domeniul infrastructurii, respectiv reluarea șantierelor rămase fără activitate în ultima perioadă. Multe proiecte vechi, uitate ani de zile și nefinanțate, au fost revitalizate prin redeschiderea de noi fronturi de lucru. S-a realizat astfel trecerea firească de la promisiunile nesfârșite din anii trecuți, la fapte concrete.

       În mod special pentru clujeni, finalizarea tronsonului care leagă Turda de Sebeș va însemna o realizare deosebită, atât pentru oameni, cât și pentru agenții economici, care își vor putea dinamiza activitatea prin evitarea blocajelor existente în prezent pe acest sector de drum.

 

Deputat PNL Cluj,

CRISTINA BURCIU

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh