18
Joi, Apr
17 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

    Cifrele oficiale confirmă faptul că Guvernul PNL a luat până acum cele mai bune măsuri pentru economie. Datele publicate de Eurostat demonstrează fără echivoc eficiența măsurilor luate de Guvernul liberal, mai ales în ceea ce privește susținerea economiei și salvarea locurilor de muncă ale românilor.cristina burciu deputat

   Prin măsurile pozitive adoptate de Guvernul PNL, România a înregistrat o creștere a economiei naționale cu 4,8% în trimestrul patru al anului trecut. Este o reușită notabilă, care demonstrează justețea acțiunilor executivului condus de Ludovic Orban, cu atât mai mult cu cât este cea mai mare creștere a PIB înregistrată anul trecut de un stat membru al Uniunii Europene, în trimestrul patru față de cel precedent.

Mai mult de atât, țara noastră a înregistrat creșteri consecutive ale PIB în ultimele două trimestre din 2020: +4,8% în trimestrul IV, după +5,6% în trimestrul III.

 

    Această creștere este cu atât mai lăudabilă cu cât economia Uniunii Europene a suferit, în perioada amintită, o scădere cu 0,5%, iar economia zonei euro cu 0,7%. Țări precum Irlanda, Austria, Italia şi Franţa au înregistrat scăderi importante, rezultatul excepțional al României fiind astfel încurajator pentru evoluția economiei din acest an.

   Susținerea întreprinzătorilor, a locurilor de muncă și majorarea volumului investițiilor în economie constituie și în acest an obiective prioritare ale Executivului condus de Florin Cîțu, pentru a susține creșterea economică și să reușim astfel să depășim cu bine această perioadă dificilă.

 

Deputat PNL Cluj,

CRISTINA BURCIU

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh