20
Sam, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Moment trist pentru USR Turda. Cea mai mediatizată primăriță USR Plus, fosta jurnalistă  Pro TV, Elena Lasconi, îl laudă pe primarul turdean Cristian Matei, recunoscându-i meritele și dorind ca acesta să îi dea o mână de ajutor în dezvoltarea urbei în fruntea căreia se află, la primul mandat, Câmpulung Muscel.elena lasconi

„Turda este orașul cu cei mai mulți bani europeni atrași, raportat la numărul de locuitori.

În ultimii patru ani au ajuns aici peste 300 de milioane de euro. S-au schimbat conductele de apă și canal, s-au asfaltat străzi, pe stradă circulă autobuze electrice etc.

Omul cu viziunea este Primarul Cristian Octavian Matei. Tocmai de aceea sunt astăzi la Turda. În curând, va veni și la Câmpulung pentru a ne sprijini. Mă bucur tare și mulțumesc!”, a postat azi Elena Lasconi pe pagina sa de Facebook, în evidentă contradicție cu colegii săi de partid din Turda, adversari politici ai primarului Cristian Matei, pe care nu o dată l-au jignit și terfelit, în încercarea de a-și atrage simpatii politice la ultimele alegeri locale.

Nu a fost cazul, candidatul USR Plus primind chiar mai puține voturi decât a reușit la prima candidatură, în 2016. 

USR Turda este o organizație politică aparte, una dintre puținele din țară care, în această perioadă în care alința USR PLUS se află în coaliție guvernamentală cu PNL, la Turda este parti de opoziție care se opune primarului PNL, Cristian Matei, și majorității formate de partidul acestuia și UDMR, de aceeași parte a baricadei cu PSD, principalul dușman politic al Alianței USR Plus (bine, nu și la Turda) și PMP.

În altă ordine de idei, Elena Lasconi nu este primul primar care trece pragul biroului primarului Cristian Matei, în schimburi de experiență care să ajute și ale unități administrativ teritoriale să atragă cât mai multe fonduri europene, după exemplul primarului-manager turdean.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh