19
Vi, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Duminică, 18 iulie 2021, la Cluj-Napoca, a avut loc Comitetul Județean de Coordonare al PNL Cluj. La evenimentul găzduit de Casa de Cultură a Studenților au fost prezenți fruntașii Partidului Național Liberal de la nivel național, în frunte cu premierul Florin Câțu și președintele partidului, Ludovic Orban, care au profitat de prilej pentru a convinge liberalii clujeni să îi susțină la alegerile de la nivelul național al partidului, care vor avea loc în luna septembrie.

La evenimentul găzduit de Casa de Cultură a Studenților au fost prezenți fruntașii Partidului Național Liberal de la nivel național, în frunte cu premierul Florin Câțu și președintele partidului, Ludovic Orban. Printre aceștia ministrul Muncii, Raluca Turcan,  ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode,  liderul europarlamentarilor PNL din PE, Rareș Bogdan, europarlamentarii Siegfried Mureșan și Cristian Bușoi, a primarului sectorului 6, domnul Ciprian Ciucu, președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, senatorul Alina Gorghiu, deputatul Violeta Alexandru, și peste 50 de lideri ai organizațiilor județene și locale PNL din țară.

Așa cum era de așteptat, eurodeputatul Daniel Buda, președintele PNL Cluj, a  fost reales în această funcție, ca șef al uneia dintre cele mai importante organizații a Partidului Național Liberal din țară.

Președintele Daniel Buda le-a mulțumit tuturor colegilor de partid, președintelui Consiliului Județean Cluj, primarilor Emil Boc, Cristian Matei, Dorin Lojigan și celorlalți lideri locali și a declarat: „Le mulțumesc celor peste 500 de delegați ai PNL Cluj pentru participarea la acest eveniment intern și pentru votul acordat mie și colegilor din noul BPJ.  În calitate de preşedinte al PNL Cluj, doresc să mulţumesc Biroului Permanent Judeţean care astăzi și-a încheiat mandatul pentru susţinerea şi eforturile depuse astfel încât PNL Cluj să devină un punct de referinţă pentru celelalte organizaţii din ţară (...) Doresc să mulțumesc fiecărui membru în parte pentru toată munca şi implicarea în consolidarea organizaţiei noastre. Vreau să vă asigur, şi sunt convins, că doar împreună putem genera în continuare o echipă indestructibilă, capabilă să genereze reforme solide pentru cetăţeni, în interesul cetăţenilor şi în acelaşi timp aproape de nevoile lor”, le-a spus președintele Buda, colegilor săi de partid.

Primarul Municipiului Turda, Cristian Matei, a consemnat pe pagina sa oficială de Facebook, părerea sa referitor la acest lucru: „Am avut onoarea de a participa la alegerea Biroului Politic Județean PNL Cluj. Mă bucur nespus că si de această dată cu toții am votat pentru continuitate, iar astfel Daniel Buda, europarlamentar, a fost reales în funcția de președinte al organizației județene PNL Cluj. Suntem mai mult decât privilegiați ca la nivel județean, în fruntea partidului să avem un om corect ale cărui reușite sunt recunoscute dincolo de granițele țării. Doresc să-i mulțumesc public președintelui organizației județene PNL CLUJ, Daniel Buda, pentru încrederea și sprijinul pe care le acordă atât Organizației PNL Turda cât și administrației publice locale. De asemenea, doresc să-i urez succes în noul mandat și să îl asigur că la Turda va găsi întotdeauna un partener de nădejde!”, a dat asigurări președintele filialei liberale turdene.

A fost ales noul Birou Politic Județean PNL Cluj, din care fac parte, ca vicepreședinți, primarii municipiilor Turda și Câmpia Turzii. Alături de Cristian Matei și Dorin Lojigan, au fost aleși în funcția de vicepreședinți ai PNL Cluj:

Mircea ABRUDEAN

Mircea MOROȘAN

Vicepreședinți :

Radu ABRUDAN

Ovidiu CÎMPEAN

Cristian MATEI

Dorin LOJIGAN

Marinela MARC

Costan MORAR

Bogdan PIVARIU

Iuliu SĂMĂRTEAN

Din Comitetul Județean de Coordonare a PNL Cluj mai fac parte, în urma alegerilor de ieri, ca membri:

Hadrian ARION

Marius BĂLAJ

Cristian CIUTA

Lucian CORDIȘ

Călin FĂRGACIU

Vasile FOCȘA

Cristian HAIDUC

Anca HODOROGEA

Marius MÎNZAT

Marius MUREȘAN

Dorel OROS

Alexandru Laurian RUS

Rareș RUSU

Cosmin TODEA

Dan VAMAN

Alte funcții în PNL Cluj:

Trezorier: Florin GLIGA

Președinte Comisia Județeană de Regulament și Cenzori (CJRC):

Petru CĂLIAN

Președinte Comisia de Arbitraj Județeană (COAJ):

Mariana LEȘ

De asemenea, din structura BPJ fac parte de drept, cu rang de vicepreședinți, primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, parlamentarii Cristina Burciu, Adrian Oros, Radu Moisin, Sabin Sărmaș și Sorin Moldovan dar și președinții organizațiilor interne.

Conform Statutului și al Regulamentului de funcționare al organizațiilor locale și județene, în cadrul primei ședințe de Birou Politic Județean vor fi desemnați de președintele Daniel Buda, secretarul general în persoana lui Dan Tarcea şi secretarii generali adjuncți, Maria Forna și Zoltan Coraian.”

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh