26
Vi, Apr
1 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

După cum v-am mai informat, guvernul liberal dorește să redimensioneze Programul Național de Dezvoltare Locală, prin alocarea sumelor necesare în vederea finalizării investițiilor presupuse de proiectele demarate prin PNDL 1 și PNDL 2.pndl2

Astfel, executivul PNL a analizat deja o ordonanță de urgență prin care se va suplimenta cu suma de trei miliarde lei finanțarea proiectelor din PNDL 2.

Cu acești bani vor fi suportate cheltuielile suplimentare generate de majorarea prețurilor materialelor de construcții, precum și a salariilor din acest domeniu, pentru a acoperi  necesarul de fonduri în vederea terminării obiectivelor începute.

Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a mai alocat la începutul acestui an fonduri suplimentare de 800 de milioane lei pentru proiectele finanţate prin prima etapă a Programului Naţional de Dezvoltare Locală, prin contracte cu credite de angajament,.

Executivul liberal va aproba distribuirea sumei de trei miliarde lei pentru PNDL 2 cel mai probabil în ședința din această săptămână, ulterior banii urmând să ajungă la primăriile beneficiare.

Salut această veste extraordinară, mai ales pentru primarii clujeni, deoarece în acest fel se elimină pericolul ca investițiile care au primit deja finanțări să nu poată fi finalizate.

 

 

Deputat PNL Cluj,

CRISTINA BURCIU

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh