19
Vi, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R.) solicită un sediu pentru filiala locală din Turda. Așa că joi au pus-o de un protest, chipurile spontan, în fața Primăriei Turda. Iată cum descrius situația cei de la partidul AUR:partidul aur

„Joi, 09.09.2021, ora 12.00, Filiala Județeană AUR Cluj a declanșat un protest spontan în fața Primăriei Municipiului Turda, deoarece edilul a refuzat să primească în audiență delegația condusă de președintele filialei județene, în vederea continuarii diligențelor de a obține, în condițiile legii, un spațiu pentru sediul Filialei AUR Turda și pentru cel destinat Biroului parlamentar al deputatului AUR Cluj.

            Odată pornit protestul, edilul s-a răzgândit și a invitat președinta Filialei Județene AUR Cluj, doamna Nicoleta Lup, alături de membrii delegației, din care a făcut parte si președintele Filialei Locale Turda, domnul Florian Neumann.

            De la începutul anului, Partidul AUR, care datorită voinței unui număr însemnat de alegători reprezintă voința poporului în Parlamentul României, face demersuri permanente, fără succes, în vederea obținerii unui spațiu, potrivit normelor legale.

            În prima petiție a fost solicitat un spațiu, despre care este notoriu faptul la nivelul municipiului, ca acesta este nefolosit. Răspunsul primăriei a fost ca spațiul este închiriat în condițiile legii, unei organizații neguvernamentale. În urmatoarea cerere a fost solicitat primăriei un alt spațiu, din cele pe care le are la dispoziție, însă deasemenea primăria a arătat că nu are spații libere. Au fost solicitate audiențe, însă instituția primarului a dat asigurari că acestea vor fi programate și petenții vor fi anunțați cu privire la data și ora stabilite. Bineînțeles că nu a mai fost transmis niciun răspuns.

            Toate acestea, în condițiile în care alte partide politice, unele dintre acestea nefiind reprezentate în Parlamentul României, beneficiază de spații generoase, renovate în centrul municipiului.

            Având în vedere situația politică fierbinte la nivelul țării și comportamentul vădit, de lipsă a bunei credințe manifestată de reprezentații PNL, Filiala Județeană AUR Cluj asigură electoratul din Municipiul Turda că nu va ceda în fața umilințelor și a intimidărilor!

            În acest context, Filiala Județeană AUR Cluj, va declanșa, în condițiile legii acțiuni săptămânale de protest în fața Primăriei Municipiului Turda, până în momentul în care discriminarea se va opri!” se arată într-un comunicat de presă semnat de Nicoleta Smaranda Lup, președintele Filialei Județene AUR Cluj.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh