28
Mie, Feb
17 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

După deputatul USR de Alba, Beniamin Todosiu, care în urmă cu o săptămână încerca „să tragă spuza pe turta” partidului său, iată că și deputatul turdean  Cristina Burciu, deputat PNL de Cluj, laudă executivul condus de partidul său pentru aceastăautostrada sebes turda iminentă reușită. Aș este la noi, „la plăcinte, înainte, la război, înapoi!” Dacă am punctatvorbele deputatului „albanez”, redăm aici și comunicatul de presă al politicianului turdean:

„Ne ținem de cuvânt: Lotul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda va fi inaugurat în scurt timp

 

Guvernul Partidului Național Liberal își respectă angajamentele luate în fața românilor, unul dintre acestea fiind finalizarea lotului 2 al Autostrăzii A10 Sebeș - Turda, care va fi dat circulației în luna decembrie, după cum susține constructorul.

Faptul că porțiunea respectivă din autostradă este operațională în proporție de 99% este o veste extraordinară pentru locuitorii din județul Cluj și din toată Transilvania.

Potrivit constructorului grec care coordonează lucrările, cei 24 de kilometri ai lotului 2 din A10 ar putea fi dați în folosință chiar cu ocazia Zilei Naționale a României, pe 1 decembrie, în cazul în care vremea va permite realizarea ultimelor finisaje.

Salut deschiderea acestui nou tronson de autostradă în Ardeal, mai ales că Autostrada Sebeș-Turda este un obiectiv investițional major pentru România. Finalizarea acestui proiect mult așteptat va avea drept efect fluidizarea circulației, eliberarea traficului greu şi a celui de tranzit din localitățile situate pe DN 1, precum și, nu în ultimul rând, timp prețios câștigat de conducătorii auto.

 

 

După cum am mai afirmat, ardelenii pot observa că autostrăzile pot fi proiecte de succes, prin alocarea de resurse financiare, îmbunătăţirea procedurilor, dezvoltarea managementului proiectelor şi prin contracte făcute cu constructori serioşi, care au capacitatea de a finaliza lucrările în termenele prevăzute.

Consider, de asemenea, extrem de important faptul că Executivul condus de liberali a luat în serios proiectele de infrastructură abandonate de guvernările anterioare, mai ales că întârzierile acestora au fost, în unele cazuri, absolut de neînțeles.

Sunt convinsă că managementul gestionării bugetului țării în guvernarea liberală va permite, concomitent, atât eliminarea efectelor nefaste ale pandemiei asupra românilor și a economiei naționale, cât și dinamizarea lucrărilor de investiții, atât în infrastructură, cât și în sănătate și educație.

Acestea sunt, de altfel, principalele direcții investiționale conținute de Planul Național de Redresare și Reziliență, iar primele sume ce vor fi distribuite în curând României vor fi alocate domeniilor menționate.

În consecință, vom trece cu bine peste această perioadă dificilă și vom avea un grad de modernizare sustenabilă în următorii ani, prin crearea de noi locuri de muncă și creșterea calității serviciilor publice destinate populației”, ne-a transmis deputatul PNL Cluj, Cristina Burciu.

 

Citește pe aceeași temă:

Lotul II al Autostrăzii Sebeș – Turda va fi deschis circulației cel târziu în luna decembrie a acestui an

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh