20
Sam, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Liberalul turdean, Călin Felezeu, este, din nou, membru al Consiliului Județean Cluj, din partea PNL, după ce a depus jurământul de credință în fața colegilor săi din forul județean, în ședința acestuia din 25 noiembrie 2021.calin felezeu

El a luat locul colegului său de partid, fostul consilier județean Gheorghe Călătan, care și-a anunțat demisia din forul administrativ județean, în urmă cu mai multe săptămâni, o demisie motivată oficial de probleme personale.

Călin Felezeu a depus jurământul și a devenit consilier județean, acesta fiind următorul candidat înscris pe lista cu care PNL s-a prezentat la alegerile locale din 2020.Călin Felezeu, profesor universitar doctor în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, a mai fost consilier județean, tot pe listele PNL, în mandatul 2012-2016, când a fost ales pe lista Alianței Dreptate și Adevăr.

Ca o coincidență, profesorul universitar Călin Felezeu revine în Consiliul local exact când partidul său a refăcut colaborarea cu Partidul Social Democrat, moment similar cu alegerile din 2012.

Astfel, de acum Turda are nu mai puțin de trei reprezentanți în Consiliul județean Cluj, toți trei din partea Partidului Național Liberal, fapt fără precedent în istorie.

Lucian Cordiș a intrat în Consiliul Județean de pe poziția a 7-a pe lista candidaților PNL, iar Alin Popovici, intrat de pe locul 17 care se află la al doilea mandat consecutiv de consilier județean.

Călin Felezeu completează echipa celor trei consilieri județeni turdeni, el intrând de pe locul 22 al listei de candidați cu care PNL Cluj s-a prezentat la alegerile locale din 2020.

Aceste poziții obținute în forul clujean, arată nu numai importanța acordată de acest partid Municipiului Turda și turdenilor, ci și influența de care se bucură șeful filialei turdene, Cristian Matei, la mai puțin de doi ani de la primirea sa în rândul liberalilor clujeni.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh