24
Mie, Apr
10 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Fostul prefect al județului Cluj, Mircea Abrudean, omul care a gestionat în condiții foarte bune criza medicală declanșată de primele valuri ale pandemiei de coronavirus, își continuă ascensiunea în cariera politică.

După ce, din februarie 2021, când Mircea Abrudean a fost numit în funcţia de secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat, printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîţu, iată că acum, destoinicul liberal mai face un pas înainte. Primul ministru, Nicolae Ionel Ciucă, l-a numit în funcția de șef al Cancelariei sale, cu rang de ministru!

Muncitor și devotat, Mircea Abrudean, care a avut o bună relație cu mass media din județul Cluj, manifestând deschidere și transparență în desfășurarea actului administrativ, a transmis, la accederea în noua funcție: Mă onorează și mă responsabilizează numirea în funcția de șef al Cancelariei Prim-ministrului, cu rang de ministru, pe care premierul Nicolae Ionel Ciucă a făcut-o astăzi. În această perioadă dificilă și plină de provocări, misiunea Guvernului este de a pune țara pe un făgaș stabil și predictibil. Voi fi alături de prim-ministru în activitatea sa și îi mulțumesc pe această cale pentru încrederea acordată.

Voi continua să îmi fac treaba cu seriozitate, responsabilitate și bună-credință, așa cum am făcut-o și din funcția de secretar general adjunct al Guvernului și prefect al județului Cluj. Rămân la fel de recunoscător Clujului, care mi-a oferit susținere necondiționată. Îi asigur pe clujeni și pe colegii mei din organizația PNL Cluj că, prin activitatea și prin munca mea, îi voi face mândri că un clujean face parte din echipa premierului României”, transmite Mircea Abrudean, căruia îi transmitem sincere felicitări și îi urăm mult succes în continuare.

Citește și:

 Prefect al Județului Cluj, din Primăria Câmpia Turzii!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh