29
Vi, Mar
19 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Sesizările cetățenilor vizează calitatea serviciilor prestate de transportatori și încălcarea reglementărilor în vigoare. Cel mai recent caz semnalat este unul legat de comuna Mihai Viteazu. Potrivit cetățenilor, regulile impuse de situația sanitară nu sunt respectate, iar numărul curselor de după ora 16:00 - când nevoia de fapt este mai mare, a fost redus, astfel că unele persoane (elevi sau muncitori) sunt nevoite să apeleze la serviciile de taximetrie pentru navetă.
Am cerut astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Județean, prin intermediului colegului nostru Ionuț Florea - consilier județean, implicare și creșterea controalelor inopinate pe traseele de transport pentru identificarea eficientă a problemelor din teren! Consiliul Județean trebuie să inițieze un proces de dialog constructiv cu firmele în cauză și să se găsească căi de remediere a deficiențelor, pentru ca transportul în comun să funcționeze în adevăratul sens al cuvântului!
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh