27
Sam, Apr
1 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

„Instituția Prefectului – Județul Cluj vă invită să luați parte joi, 3 martie 2022, ora 10:00, în Sala mare a Palatului Administrativ, B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 58, Cluj-Napoca, la ceremonia de învestire în funcția de prefect a doamnei MUNTEANU Irina, precum și în funcțiile de subprefect a domnilor TASNÁDI István-Szilárd și CIORTEA Răzvan-Iulian.

Evenimentul se va desfășura în sistem videoconferință, cu respectarea măsurilor de prevenire și limitare a infecției cu virusul SARS-CoV-2”, ne anunță Instituția Prefectuui Județului Cluj.

 . . .

 Irina MUNTEANUa fost numită în funcția de prefect al județului Cluj prin Hotărârea Guvernului României nr. 285 din 2 martie 2022, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, Nr. 207/02.III.2022.

Fost prefect, TASNÁDI István-Szilárd, a fost numit în funcția de subprefect al județului Cluj prin Hotărârea Guvernului României nr. 287 din 2 martie 2022, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, Nr. 207/02.III.2022.

Răzvan Iulian CIORTEA  a fost numit în funcția de subprefect al județului Cluj prin Hotărârea Guvernului României nr. 288 din 2 martie 2022, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, Nr. 207/02.III.2022.

 

Irina Munteanu, fost subprefect, s-a dovedit foarte eficientă în coordonarea activității anti-Covid-19 de la nivelul județului Cluj. Este membru PNL Câmpia Turzii și omul de încredere al primarului Dorin Lojigan, șeful PNL din oraș.

Răzvan Ciortea este președintele PSD Turda, ajuns în funcție după ce organizația a rămas aproape inexistentă în urma trecerii primarului turdean Cristian Matei, împreună cu majoritatea social-democraților turdeni la PNL. În prezent este consilier local la Turda.

 

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh