25
Joi, Apr
3 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Considerăm că, pe lângă confortul, bucuria și adrenalina pe care o avem atunci când suntem la volan, avem o responsabilitate imensă. Orice mică greșeală la volanul unei mașini, unei cutii de metal de aproape 2 tone, poate să coste enorm - bani, timp sau vieți umane.
 
Organizăm acest eveniment pentru a educa și instrui șoferii din Turda și împrejurimi. Din păcate, fiind la prima ediție, nu avem disponibile decât 10 locuri pentru curs. Acesta e complet gratuit, dar câștigătorii sunt extrași pe baza răspunsurilor la întrebările din postarea de pe Facebook.
 
Pentru concurs, puteți accesa postarea de pe pagina noastră: 
 
 
Mulțumim Școlii de Șoferi Pegasus, care s-au alăturat cu mare drag acestui eveniment, pentru a contribui la siguranța rutieră de pe șoselele Turzii.
 
Pentru alte detalii, ne puteți contacta pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la 0724046519.
 
TNL Turda
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh