24
Mie, Apr
10 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Partidul Republican din România a fost prezent miercuri, 3 Mai, la Bruxelles, în fața Comisiei Europene, la protestul organizat împotriva discriminării românilor. Mesajul principal transmis de către republicani președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a fost acela că România e membru cu drepturi depline al Uniunii Europene, nu o țară de mâna a doua, iar românii trebuie tratați cu demnitate și respect!
După ani de zile în care politicieni români plătiți cu munți de bani și răsplătiți cu privilegii regale au dus la Bruxelles umilința, trădarea de țară, ipocrizia și lașitatea cu care și-au cumpărat și păstrat funcțiile, Partidul Republican, alături liderii AUR și sute de români din Diaspora, a arătat că România este o națiune puternică, demnă, care își apără interesele, resursele și cetățenii!
Sâmbătă, 6 Mai, de la ora 16:00 vom protesta în țară, la București, în fața Parlamentului, împotriva politicilor antinaționale ale actualei guvernări. Ieșim în stradă pentru copiii României, pentru păduri, pentru companiile care încă sunt ale statului român, dar și pentru toate celelalte resurse pe care vor să ni le fure. Zi de zi, prin toate politicile antinaționale și anti-familie care sunt promovate de guvernanți, România pe care o știam cu toții dispare.

Cu cât suntem mai mulți, suntem mai puternici!

 

Mircea Irimie,

vicepreședinte Partidul Republican

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh