18
Joi, Apr
16 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Aseară, peste 500 de membri și simpatizanți liberali s-au reunit la microrevelionul organizat de filiala PNL Turda, condusă de primarul Matei Cristian.

La eveniment ne-am bucurat și de prezența unor personalități marcante, printre care europarlamentarul Buda Daniel, președinte PNL județul Cluj, ministrul Mircea Abrudean, secretar general al Guvernului, deputat Cristina Burciu, Alin Tișe președintele Consiliului Județean Cluj, consilierii județeni Marc Marinela, Forna Maria, președinta organizației de femei liberale Cluj Mihaela Suciu și președinta tineretului liberal Cluj, Georgiana Trif. Totodată, i-am avut aproape pe primarii din comunitățile învecinate.

                                                                         Cu o participare impresionantă de peste 500 de membri și simpatizanți, acest eveniment a fost o ocazie de consolidare a spiritului de comunitate și de discuții privind direcțiile viitoare ale organizației.

Atmosfera festivă a fost întregită de discursurile inspiraționale ale invitaților de seamă, care au transmis felicitări pentru realizările din ultimii ani și au vorbit despre importanța colaborării și dialogului în vederea continuării dezvoltării durabile a municipiului Turda.

 

Continuăm împreună să implementăm proiecte constructive pentru că la Turda #SePoate!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh