18
Joi, Apr
16 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

„Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, Tineretul Național Liberal (TNL) Turda vă invită să sărbătoriți dragostea și prietenia într-un mod cu totul special. Pe data de 14 februarie, între orele 12:00 și 18:00, în fața sediului PNL din centrul orașului, vă așteptăm să vă bucurați de facilitățile pe care le oferim: o cabină foto și o cabină video 360, special amenajate pentru a vă oferi amintiri de neuitat alături de persoanele dragi.

Primul nostru cadou pentru voi este cabina Photo Mirror. Aceasta vă oferă oportunitatea de a vă imortaliza zâmbetele și momentele speciale printr-o serie de 3 fotografii instant, de înaltă calitate. Este o modalitate perfectă de a păstra amintiri fizice ale acestei zile speciale.

Pentru cei care doresc să adauge o dimensiune dinamică amintirilor lor, cabina video 360 este soluția ideală. Aceasta vă permite să creați videoclipuri impresionante, oferindu-vă șansa de a captura momente pline de viață și emoție. Mai mult, videoclipurile pot fi descărcate în timp real, pentru a le putea împărtăși cu prietenii și familia.

Vă așteptăm cu drag pe 14 februarie, să împărtășim bucuria și să creăm împreună amintiri de neuitat!

Pentru a rămâne la curent cu inițiativele TNL Turda, puteți accesa pagina de Facebook:
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh