29
Lun, Apr
1 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Joi, 4 aprilie, începând cu ora 18:00, la Cinema Florin Piersic din Cluj-Napoca va avea loc evenimentul reginal pentru Transilvania de lansare a candidaților Alianței Dreapta Unită la alegerile europarlamentare, în prezența liderilor naționali ai Alianței: Cătălin Drulă(USR), Eugen Tomac(PMP) și Ludovic Orban (Forța Dreptei). În cadrul aceluiași eveniment va avea loc și lansarea candidaturilor pentru alegerile locale din județul Cluj.

Evenimentul va marca momentul central al prezenței caravanei Alianța Dreapta Unită în județul Cluj. Astfel, clujenii care ne simpatizează sau vor să afle despre valorile și viziunea noastră, dar și despre candidații din Cluj ai Dreptei Unite pentru alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie, pot intra în dialog direct cu noi, în 4 aprilie:

  • între 15:30 și 18:00 în centrul municipiului Cluj-Napoca la meetingul de dialog cu cetățenii în cadrul acțiunilor de strângere de semnături pentru a putea candida la alegeri.
  • la ora 10:00 în Câmpia Turzii, la 10:45 în Turda, la 12:30 în Gherla și la 13:30 în Dej, unde caravana Alianței Dreapta Unită va fi prezentă.

”Aflat în inima Transilvaniei, județul Cluj a fost mereu aproape de valorile de dreapta. Este firesc de aceea ca evenimentul regional de lansare a candidaților Alianței Dreapta Unită pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie să aibă loc în Cluj-Napoca. Îi așteptăm pe toți clujenii să ne fie alături în 4 aprilie la acțiunile de marcare a acestui moment, inclusiv la cinematograful Florin Piersic de la ora 18:00 și îi invităm să se înscrie pe https://cluj.usr.ro/lansare/” declară președintele USR Cluj, deputata Oana Murariu.

Reamintim lista candidaților Alianței Dreapta Unită pentru alegerile din 9 iunie: Adriana Cristian (USR) pentru Parlamentul European; Adrian Oros (FD) - candidat la Președinția Consiliului Județean Cluj; Viorel Băltărețu (USR) – candidat la Primăria Cluj-Napoca. Pentru principalele primării din județ sunt susținuți: Ciprian Rigman pentru Turda, Alina Meșter pentru Dej, Ioan Bakoș pentru Câmpia Turzii, Carol Szasz pentru Gherla, Anca Marcu pentru Cojocna, Csaba Kudor pentru Huedin.

”Alegerile din 9 iunie nu sunt doar despre oamenii și partidele pe care le trimitem în Parlamentul European sau în administrația locală. Sunt despre o direcție, a României și a comunităților în care trăim. Și despre oamenii care garantează că direcția va rămâne a democrației liberale și a valorilor europene. Alianța Dreapta Unită este singura forță de dreapta, liberală, după ce PNL și PSD s-au comasat. Suntem singurii care ne opunem ca noul partid unic să pună mâna pe toate funcțiile în stat, de la primării și consilii județene, până la parlament și președinție. Îi invităm pe clujeni să ne cunoască și să se convingă” adaugă Oana Murariu.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh