25
Sam, Mai
13 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pedeliştii din Câmpia Turzii nu prea ştiu să respecte legea. Pentru că, vorba proverbului „de la cap se-mpute peştele”, să vedem care este respectul faţă de lege al şefului PD-L Câmpia Turzii. Aflăm de pe blogul candidatului ungur din colegiul uninominal numărul 7 pentru Camera Deputaţilor, Tihamér Czika, despre faptul că doi dintre contracandidaţii săi au „furat startul” în campania pentru alegerile parlamentare din toamna acestui an. Dacă de Avrămuţ aflasem de ceva vreme că a împrăştiat ceva fluturaşi, fără însă a folosi însemnele partidului din care face parte, iată că PD-L-iştii fac un pas mai departe.

Cristian Haiduc a distribuit o scrisoare de prezentare a persoanei sale, în care este inserată şi stema partidului.
Legea spune clar că este interzisă propaganda electorală, prin orice fel de mijloace, în afara perioadei stabilite de guvernanţi drept campanie electorală. Se pare că alesul local Cristian Haiduc, omul care vrea un scaun mai înalt şi mai important, cel de deputat, nu dă doi bani pe prevederile legii. Doar legea este făcută pentru proşti şi pentru săraci, nu pentru ditamai şeful de filială portocalie.
Dacă ăsta este respectul pe care el îl acordă legii, ne gândim cam ce fel de legi ar face el acolo, la Bucureşti. Mă umflă râsul… De ce am vota un astfel de om?

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh