25
Joi, Apr
6 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

danut_zahan-2016

După Asociația T9, și alte entități ale societății civile au luat atitudine față de refuzul autorităților administrative locale de la Turda de a supune dezbaterii publice proiectul bugetului local. Una dintre acestea este Asociația Culturală „Rei Culturae Fautores”, care a înregistrat la Primăria Turda o Cerere oficială, așa cum am fost informați printr-un document primit pe adresa redacției.

„(…) conform Legii 544/2001 și 52/2003 solicită, o prezentare concretă și detaliată a proiectului de buget pe anul 2016, pentru consultare și prezentarea eventualelor observații, propuneri, de către societatea civilă, legate de acest buget. Facem această solicitare pentru evitarea suspiciunii existenței unor fraude. Solicităm un răspuns scris într-un timp optim”, se arată în solicitarea înregistrată la primăria Turda în 26 ianuarie, semnată de președintele Asociației Culturale „Rei Culturae Fautores”, Ioan Dănuț Zăhan.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh