19
Vi, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

doru-anca-conf-ian-2016

Președintele PRM Turda, Doru Anca, a ținut să dezbată proiectul de buget în fața mass media locală. În stilul caracteristic binecunoscut de turdeni, Doru Anca a început prin a-l critica pe primarul Tudor Ștefănie spunând că „nu este cinstit să folosești Poliția Comunitară pentru a distribui felicitări în căsuțele poștale ale turdenilor, în perioada sărbătorilor”, dând ca exemplu pozitiv pe cei de la Compania de Apă, care au apelat la distribuitorii unui supermarket din oraș, trimițând felicitările odată cu ziarul-reclama al acestui retailer.

O altă acuză adusă lui Ștefănie de Doru Anca a fost faptul că „nici la această dată locuitorii turdeni nu sunt lămuriți cu situația impozitelor și taxelor locale, din cauză că nu a făcut public în mod corespunzător și nu a organizat dezbateri publice pentru a le explica cetățenilor modul de stabilire a impozitelor și taxelor pe 2016/ Primarul nu a ieșit să discute cu cetățenii pentru că situația este deosebit de gravă, dezastrul este aproape de noi!”.

Asemenea altor entități locale, președintele PRM Turda a recunoscut că problema pe care turdenii o ridică frecvent este starea drumurilor, a străzilor din oraș, unde, în opinia sa, ar mai fi 130-140 km de reabilitate. Asta în situația în care bugetul local pe 2016 nu mai poate fi îmbunătățit, fiind extrem de sărac!

Analizând cifrele publicate de Primăria Turda ca proiect de buget pe 2016, Doru Anca și colegii săi au tras o concluzie pentru care nu trebuie să ai foarte multă școală sau experiență politică: trebuie avută mare atenție la cheltuieli! Dealtfel întreaga conferință de presă a Partidului România Mare a fost una în care tonul președintelui a fost unul mai moale decât de obicei, fără un ton la fel de critic la adresa administrației lui Ștefănie, ceea ce lasă loc de interpretări publicului larg, inclusiv apariția unor bănuieli de blat ori pact politic secret cu PNL, în campania electorală ce stă să vină.

Pin It

Comments   

# marian elena tania 2016-01-28 16:50
Daca nu s-ar fura atat de mult ar fi si bani !
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh