26
Vi, Apr
3 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Duminică, 14 februarie 2016, în intervalul orar 18:00 – 20:00, la patinoarul situat în centrul istoric al Municipiului Turda, Organizația de
 Tineret a Partidului Național Liberal va celebra ziua îndrăgostiților în tradiția occidentală

(Valentine’s Day) prin activitatea “De 14, la Turda, iubirea topește gheața”. Sunt așteptate să participe cuplurile de tineri îndrăgostiți (și nu numai, căci iubirea nu are vârstă) care doresc, în acest mod, să-și reafirme sentimentele reciproce, printr-o căsătorie simbolică. Activitatea va include și un concurs între cuplurile de îndrăgostiți, desfășurat pe rețeaua de socializare Facebook, primele trei cupluri a căror fotografie va obține cele mai multe like-uri fiind generos recompensate: Locul I – o cină romantică, Locul II – o intrare gratuită la Complexul Balnear Potaissa (centrul SPA), iar Locul III – 2 bilete gratuite la cinema. Programul va include și o demonstrație de arte marțiale pe patine, desfășurată de Clubul Sportiv Samurai Turda, condus de sensei Paul Cățănaș, dar și un recital al tinerei și talentatei soliste de muzică populară Oana Vențel. Îi așteptăm cu drag pe toți îndrăgostiții din urbea noastră care nu au nicio reținere în a-și declara sentimentele.

Organizația TNL Turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh