20
Sam, Apr
19 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat (P.N.Ț.C.D.) Turda face ceea ce ar trebui să facă absolut toate partidele și
 independenții în această perioadă de pre-campanie electorală: își pleacă urechea la doleanțele alegătorilor.

Printr-un comunicat de presă semnat de președintele filialei, Alexandru Ignat, țărăniștii turdeni fac un apel la toți turdenii, cărora le adresează și o scrisoare deschisă. „Știm că în ultimii 26 de ani cetățeanul a contat doar în perioada campaniei electorale - adică atunci când trebuia să aplice ștampila, și mai știm că politicienilor zilei nu le place să le reamintești de promisiunile neonorate, ori de faptul că nu fac ceea ce, în mod firesc, scrie în fișa postului și, în general, de erorile comise. De aceea, împreuna cu colegul meu Ciani Ramiro, am decis să transmitem - prin intermediul presei, o Scrisoare Deschisă adresată turdenilor”, se arată în comunicatul P.N.Ț.C.D., partid care și-a propus să obțină unu-două poziții de consilieri locali.

Cât despre Scrisoarea deschisă pomenită, iat-o în cele ce urmează:

Stimate doamne/domnișoare, stimați domni,

 

Începând cu data de 08.03.2016, organizația P.N.Ț.C.D. TURDA- prin candidații la Consiliul Local TURDA, IGNAT ALEXANDRU și CIANI RAMIRO, vă stau la dispoziție în fiecare zi de marți și miercuri a săptămânii, între orele 17-19, la sediul partidului situat pe strada Republicii nr.25, pentru a prelua toate nemulțumirile dvs., Ne puteți scrie și la adresa:  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau ne puteți contacta la numărul de telefon: 0745308021

Acest demers survine ca urmare a faptului că mulți cetățeni doresc o discuție deschisă, sinceră cu cei care vor să îi reprezinte în viitor, dar și pentru că, adesea, nu sunt ascultați de cei care sunt îndrituiți să o facă. Astfel stând lucrurile - având în vedere o paletă de probleme foarte mare (începând cu anumite aspecte de corupție din administrația publică, dar și regii locale, până la aspecte care privesc locuri de muncă bine plătite și, în general, nedreptăți din viața cotidiană - vedeți: controale abuzive ale instituțiilor statului, ori comportamentul inadecvat a unor funcționari publici etc.) vă promitem că vom prelua aceste informații, iar cu sprijinul colegilor noștri - specialiști în diverse domenii, vom încerca să vă oferim o soluție calificată la problemele ridicate.

De asemenea, lansăm invitația și către mass-media locală, de a participa la aceste discuții, ca un partener de nădejde al omului politic responsabil, dar în principal al cetățeanului.
Oricum, o parte din acest proces de rezolvare a problemelor va fi formularea ulterioară a unui comunicat de presă cu problemele dezbătute și chiar inserarea lor în cadrul conferințelor de presă organizate de către P.N.Ț.C.D..

Încheiem cu speranța că acest demers vine în mod concret în sprijinul cetățenilor care au fost nedreptățiți și că astfel ne punem în slujba domniilor lor - reprezentându-le interesele în mod onest. Considerăm că prin intermediul acestui test, cetățenii pot observa dacă cei doi candidați și restul echipei P.N.Ț.C.D. sunt sau nu în slujba cetății.

Vă așteptăm cu toată deschiderea și vă rugăm să nu ne ocoliți!”

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh