19
Vi, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Asociația T9 se situează, din nou, în prima linie în lupta pentru transparența actului decizional al administrației locale turdene. Printr-un comunicat de presă remis redacției noastre de această asociație, T9 cere public „transparență totală în folosirea banului public”: „Pornind de la declarația d-lui dr. Grumaz, managerul SMT, conform căreia “Lucrările nu au fost făcute corespunzător, i-am întors de patru ori înapoi să refacă porțiuni de finisaje și lucrări”, solicităm Primăriei Turda și partidelor politice care au consilieri în Consiliul Local Turda să întreprindă demersurile necesare și să facă public contractul de modernizare de la Casa de Cultură, cu toate anexele sale”, se arată în comunicatul citat.

Cel care semnează, de această dată este Emil Turdean, unul dintre membrii fondatori ai Grupului T9, investitor în domeniul agricol, edilitar, dar și de producție de combustibil bio. Acesta își motivează solicitarea adresată primăriei și partidelor politice care au consilieri locali: „Acordarea unei lucrări în valoare de 3 milioane lei unei firme care a manifestat grave abateri de calitate la o altă lucrare pe bani publici ar trebui sa fie însoțită de garanții de bună calitate la livrare și penalizări substanțiale în caz de nerespectare a contractului. Dorim să ne asigurăm că banii turdenilor sunt gestionați corect și nu vom avea la Casa de Cultură un alt eșec cum am avut la Grădina Zoologică”.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh