26
Vi, Apr
1 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Joi, 14 aprilie 2016, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PSD filiala Câmpia Turzii, preşedintele PSD Cluj RemusThumbnail imageLăpuşan a anunţat candidatul acestei formațiuni pentru funcția de primar al municipiului Câmpia Turzii. Lăpușan a afirmat că din partea social-democraţilor a fost validat pentru a candida la funcţia de primar al municipiului actualul administrator public şi preşedinte al PSD din localitate, Petre Pop. La conferinţa de presă organizată de cei de la PSD au participat şi preşedintele UNPR din localitate, Cristian Costea, dar şi vicepreşedintele organizaţiei, Cristian Maier.

După câteva săptămâni de calcule și consultări în interiorul PSD Câmpia Turzii, membrii partidului s-au pus de acord asupra celui care ar trebui să câştige fotoliul de primar pentru această formațiune politică: „Aici la Câmpia Turzii am stabilit şi s-a votat în unanimitate domnul preşedinte al organizaţiei Petre Pop, el este candidatul pentru Primăria Câmpia Turzii. Domnul Pop Petre a făcut foarte multe lucruri interesante şi bune pentru cetăţenii din Câmpia Turzii, avem încredere în domnia sa, m-a bucurat şi faptul că colegii din organizaţie sunt foarte optimişti, i-am văzut mult mai optimişti ca la ultima întâlnire, foarte perseverenţi în ceea ce fac şi sunt convins că împreună putem să câştigăm aceste alegeri”, a spus Remus Lăpuşan preşedintele PSD Cluj.

Acesta a mai arătat că  opțiunea partidului pentru Petre Pop este motivată de trendul descendent pe care actualul primar, Radu Hanga,  l-ar înregistra în opțiunile electoratului iar noua candidatură, cea a lui Petre Pop, ar fi una care poate atrage electoratul.

Ambii lideri ai PSD însă, atât Remus Lăpuşan cât şi Petre Pop, au precizat că nu au nimic de reproşat primarului în funcție, alături de care au lucrat foarte bine. Preşedintele PSD Cluj a subliniat că hotărârea luată în cadrul organizației din Câmpia Turzii a fost îmbrăţişată cu entuziasm de întreaga organizaţie.

Remus Lăpuşan a mai precizat şi baza programului de campanie, lucrurile bune ce s-au făcut atât la nivel local cât şi la nivel naţional. De asemenea, preşedintele organizaţiei judeţene a precizat că își doreşte la Câmpia Turzii un număr de 8-9 consilieri locali, scorul în acest moment după sondajul realizat fiind de 33%.

Candidatul la primărie, Petre Pop, a expus lista de obiective realizate în mandatul 2012 – 2016 de către PSD şi a precizat că, dacă va câştiga alegerile, va continua popularea Parcului Industrial Câmpia Turzii, va încerca deblocarea situaţiei în care se află parcul industrial Reif, situaţie care a atras după sine lipsa investitorilor în ultima perioadă şi reluarea proiectului Depozitului de Legume-Fructe atât de necesar pentru agricultorii din zonă. Prioritar pentru preşedintele PSD Câmpia Turzii sunt şi proiectele derulate pe fonduri europene, un alt punct important pe agenda sa fiind atragerea a cât mai multor fonduri pentru municipiu.

Cei de la PSD au precizat că în urma protocolului cu UNPR în următoarea perioadă vor veni şi cu o listă de consilieri locali.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh