26
Vi, Apr
1 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Aruncat de PSD ca o măsea stricată, decizie luată, chipurile, în urma unor sondaje care arătau că primarul în exercițiu stă maiThumbnail image slab în preferințele electoratului decât partidul pe care l-a slujit cam două decenii, Radu Hanga și-a găsit rapid refugiu, în sânul ALDE. DE unde vrea să demonstreze că decizia PSD nu doar că a fost incorectă, dar a fost și greșită.

El a fost prezentat ca și candidatul ALDE pentru funcția de primar, vineri, 15 aprilie 2016, într-o conferință de presă desfășurată, începând cu ora 14.30 la sediul acestei alianțe electorale. Prezent alături de președintele filialei locale, Ioan Moldovan, deputatul Mircea Irimie, do-președinte ALDE Cluj și-a manifestat bucuria „că s-a făcut o echipă între acești doi seniori”, referindu-se la Radu Hanga și la deputatul Ioan Moldovan, care a mai făcut echipă cu actualul primar, la alegerile din anul 2000. Iar istoria ține cu ei, pentru că atunci Hanga a câștigat alegerile și a făcut în 9 luni pentru Câmpia Turzii mai multe decât alți primari într-un întreg mandat.

„Discutam de minim patru consilieri la Câmpia Turzii, acum discutăm de șapte”, a mai afirmat Irimie spunând că acum obiectivul ALDE Câmpia Turzii este „să câștigăm primăria, să existe o continuitate”.

Radu Hanga, mai degrabă tehnocrat decât politician, s-a declarat bucuros că se află alături de vechia sa cunoștință, Ioan Moldovan, dar a vorbit și de plecarea din PSD: „Până nu demult activam cu convingere în PSD. De câteva luni însă au început să apară semne care indicau o separație a conducerii PSD de primar. Au apărut interese de altă natură, nu am comentat și nu am discutat. Apoi a venit acel sondaj de opinie, după părerea mea discutabil”, a spus primarul Hanga referitor la răcirea relației dintre el și conducerea PSD.

„Referitor la candidatura pentru un nou mandat, acesta a afirmat: „Cariera mea este în spate, nu în fața mea. Însă cred că pot fi util în continuare. Nu am niciun motiv să nu stau cu fruntea sus. Am făcut lucrări de interes public, ceea ce constituie o garanție că voi face și în continuare ce este bine pentru locuitorii Câmpiei Turzii”, a mai subliniat Hanga.

La rândul său, președintele ALDE Câmpia Turzii, Ioan Moldovan, s-a arătat deosebit de mulțumit că a reușit să-l convingă pe Radu Hanga să se alăture ALDE: „Noi nu facem decât să reedităm campania din anul 2000, o campanie victorioasă, cum sperăm să fie și aceasta”, a conchis deputatul de Câmpia Turzii.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh