24
Mie, Apr
6 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Viceprimarul Lucian Nemeș va fi opțiunea numărul unu pentru PSD Turda, dacă acest partid câștigă suficiente locuri în ConsiliulThumbnail image Local. Nemeș se apropie, din nou, de partidul care l-a instalat în vara lui 2012 pe postul de viceprimar. Lucian Nemeș este membru al Uniunii Naționale pentru Progresul României (U.N.P.R.). Adică propunerea PSD-UNPR pentru Turda este echipa Cristian Matei-primar, Lucian Nemeș-viceprimar.

Într-o conferință de presă, prima dintr-un șir foarte lung și cu frecvență ridicată – după cum a promis președintele PSD, Cristian Matei – social-democrații au anunțat această colaborare în prezența tânărului politician Lucian Nemeș. Acesta a declarat că a uitat și a iertat momentul din urmă cu doi ani când actualii săi aliați au votat schimbarea sa din funcția de viceprimar, atunci declanșându-se un scandal încheiat în instanță. „Am încredere în colegii de la PSD și vom face o echipă bună cu domnul Matei”, a fost principalul mesaj transmis de Nemeș cu această ocazie.

Prezent la conferința de presă, președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan, a afirmat că în urma alianțelor cu UNPR și cu alte formațiuni politice din Turda, PSD va obține un număr de 11 consilieri locali. Reamintim că în 2012 USL (PSD+PNL) au obținut doar 6 locuri în Consiliul local, ceea ce ar face ca, dacă spusele lui Lăpușan se vor adeveri, PSD să stabilească o performanță electorală istorică la Turda.

Președintele Cristian Matei a dezvăluit că a perfectat și alte alianțe și înțelegeri, pe care le va dezvălui la timpul potrivit, acum exemplificând prin Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) PPU-sl, care va avea listă proprie de candidați pentru Consiliul Local Turda, dar candidatul lor pentru primar va fi Cristian Matei.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh