20
Sam, Apr
19 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Partidul Social Democrat Turda a prezentat azi, la sediul acestui partid, lista de candidați pentru funcția de consilier local. EsteThumbnail image vorba despre o listă cu 27 de candidați, în frunte cu cel care candidează și pentru funcția de primar al municipiului Turda, Cristian Matei. Așa cum au promis, social democrații i-au oferit locul patru pe listă lui

 Lucian Nemeș (UNPR) și promisiunea că el reprezintă opțiunea PSD pentru funcția de viceprimar al municipiului Turda.

 

Cristian Matei, președintele PSD Turda, a explicat cum a fost stabilită ordinea pe listă: „Din primii 12, șase sunt femei. Am ținut să existe o promovare deosebită a femeii, în primul rând. Apoi am ținut cont de vârstă și calificarea în domeniul în care lucrează. Avem o medie de vârstă de 39 de ani, dar trebuie să mai spun că avem, pe lângă cele 6 femei și trei tineri la 30 de ani. Ceilalți, excluzându-l pe subsemnatul, care candidez pentru funcția de primar, sunt până în 45 de ani. Sigur că au existat discuții cu fiecare persoană din cele 27, rezultând această listă. Am ținut cont și de notorietatea fiecăruia unde locuiește, unde lucrează, pentru că este foarte important ce au în sate acești oameni”, a arătat președintele Cristian Matei.

Din cadrul UNPR Turda, alături de Lucian Nemeș , pe lista PSD de candidați mai apare, la poziția 11, avocata Dorina Dediu.

Thumbnail imageIată lista întreagă, o listă care promovează multe femei și mulți tineri, așa cum a promis președintele PSD Turda, în repetate rânduri, că va fi. În plus, odată publicată această listă, în care au fost cuprinși oameni valoroși, cu experiență și cu o oarecare vechime în PSD, sunt infirmate zvonurile lansate prin oraș de adversarii politici ai social-democraților conform căruia președintele Matei ar fi pregătit o listă cu membri ai familiei sale și apropiați ai acestora. Dealtfel zvonul este una dintre cele mai teribile arme împotriva căreia oamenii lui Matei vor trebui să lupte în această campanie electorală, adversarii lor politici fiind specialiști în manipulări și dezinformări de acest fel, lucru dovedit în ultimii 12 ani.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh