23
Ma, Apr
10 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Într-o conferință de presă organizată la sediul PSD Câmpia Turzii, liderul organizației a anunțat lista electorală pentru consiliulThumbnail imagelocal, anunțând totodată pe cine vor susține pentru ocuparea scaunului de viceprimar al municipiului Câmpia Turzii.

Odată cu anunțarea numelor aflate pe lista de candidați ai Partidului Social Democrat Câmpia Turzii pentru funcțiile de consilieri locali, președintele organizației, Petre Pop, a anunțat că  s-au pregătit „pachete” cu idei și proiecte destinate unor diferite categorii sociale de alegători.

Astfel, și reprezentanții pe lista de candidați ai partidului au fost stabiliți și ținând cont de notorietatea și de aportul de capital politic avut în aceste direcții. În perioada următoare acești candidați se vor adresa pensionarilor, tinerilor, femeilor, militarilor etc. pentru a le face cunoscute proiectele destinate acestor categorii și metodele de punere în aplicare și ducere la îndeplinire pe care le-au gândit social democrații din Câmpia Turzii care și-au întocmit lista de candidați în consonanță cu noua lor deviză: „Generația tânără, un pas înainte!”

 

Dar iată lista anunțată:

1. Pop Petre

2. Rece Gheorghe

3. Uiorean Monica

4. Isac Ionel

5. David Lică Gabriel

6. Ciobanu Octavian

7. Lup Dragoș

8. Filip Ioana

9. Armenean Daniel

10. Maier Nicolae Cristian

11. Popescu Florin

12. Suciu Daniel Cosmin

13. Mureșan Ionuț

14. Ianoși Loredana

15. Apahidean Cristian

16. Mureșan Alexandru

17. Roșca Petru

18. Uifălean Ramona

19. Florea Felicia

20. Dolha Ana Matilda

21. Sașa Ciprian Radu

22. Rece Delia Maria

23. Lazăr Emil

24. Tătar Marinela

Petre Pop a mai menționat că, dacă sondajele de opinie și măsurătorile de tip sociologic creditează PSD cu 30 % din opțiunile de vot ale populației din oraș, fapt ce îndreptățește organizația să spere la obținerea a șase posturi de consilier local, ținta filialei este atingerea unui număr de opt astfel de poziții.

Președintele PSD și candidatul de primar al acestui partid la Câmpia Turzii a mai precizat că săptămâna viitoare  se va face public și programul de guvernare, care vine cu idei noi adaptate la realitățile concrete de la nivelul anului 2016.

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh