02
Joi, Mai
1 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Primarul turdean, Tudor Ștefănie, își face campanie electorală prin comunicate de presă și prin bi de mulțime la evenimente caThumbnail image Produs de Cluj sau cele organizate de oamenii săi, la care obligă cluburi sportive să participe cu copii și părinții acestora. Nicidecum prin dezbateri bărbătești, față în față, cu candidații celorlalte partide sau independenți, nicidecum prin întâlniri cu locuitorii acestui oraș ajuns într-o situație foarte grea.

Edilul turdean alege această metodă de non-contact, așa cum o să cititți într-un articol mai amplu pe care o să-l publicăm chiar azi. Iată, de pildă, unul dintre ultimele comunicate de presă transmise din partea lui Tudor Ștefănie, în care se preocupă de demontarea zvonurilor lansate de contracandidații săi, zvonuri pe care le numește minciuni.

El îi roagă pe contracandidați să nu mai apeleze la astfel de minciuni pentru că nu fac bine nimănui, ba chiar fac rău întregului oraș. După principiul: „Dai în mine, dai în tine, dai în fabrici și-n uzine!” Însă edilul nostru nu suflă niciun cuvințel despre zvonurile lansate de postacii și politrucii săi, zvonuri care au împânzit Turda, prezentându-i pe ceilalți candidați la funcția de primar în culorile cele mai negre. Mai ales pe ci de care se teme, Cristian Matei și Mircea Irimie. Acesta este avantajul neorganizării unor conferințe de presă, dai un comunicat, cine vrea să-l preia îl preia, cei care au un contract cu tine sunt obligați să-l publice, iar ție nu ți se pot pune întrebări. Spui doar ce vrei tu!

Iată ce spune comunicatul primarului: „Stimați cetățeni ai municipiului Turda, în urma discuțiilor avute cu mulți dintre dumneavoastră în ultimele zile și în urma mesajelor primite, am înțeles că în spațiul public se lansează tot felul de zvonuri prin care se încearcă transmiterea mesajului că eu nu aș intenționa să rămân în funcția de primar după data de 5 iunie, că eu nu mai candidez la funcția de primar, sau chiar că aș fi fost arestat. Stimați contracandidați, vă rog să nu mai apelați la astfel de minciuni pentru că nu fac bine nimănui. Prin astfel de fapte, faceți rău întregului oraș. Eu cred, în continuare, că funcția de primar se castigă prin fapte, bun simț și proiecte viabile.

Dragi turdeni, doresc să vă asigur de angajamentul meu ferm pentru continuarea proiectelor pe care le-am început în beneficiul municipiului Turda. Lansarea acestor zvonuri este doar o strategie de campanie a contracandidaților mei, pe care eu aleg să o combat cu proiectele propuse, echipa de consilieri și faptele care vorbesc de la sine despre contribuția mea la dezvoltarea orașului”, se arată referitor la subiectul zvonurilor în comunicatul primarului.

Un comunicat care dovedește tuturor Tudor Ștefănie se teme de contracandidații lui, fapt fără precedent de la preluarea funcției de primar, din 2004. 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh