25
Sam, Mai
13 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Membrii PDL s-au întrunit vineri, 27 februarie, în sala mare a Primăriei Turda, în cadrul Consiliului de Coordonare Locală a PDL Turda. Adunarea a fost o demonstraţie în forţă a influenţei pe care o au democrat-liberalii, la nivel naţional, cât şi la nivel local, într-o atmosferă de campanie electorală neoficială.

În prima parte a evenimentului, privitorii au avut ocazia să cunoască noile achiziţii de partid: câteva zeci de turdeni au primit carnete de partid, împărţite chiar de primarul municipiului Turda, Tudor Ştefănie. La masa de prezidiu, alături de primar, stătea însuşi noul prefect Florin Stamatian, preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, deputatul Daniel Buda, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Radu Bica şi preşedinta TDL, Andreea Morar. În sală puteau fi localizaţi primari PDL din judeţ, printre care, primarul municipiului Câmpia Turzii, Ioan Vasinca. Discursurile, mobilizatoare pentru electorat, pregăteau terenul pentru noile campanii, inclusiv europarlamentarele şi alegerile prezidenţiale din acest an. Argumentul suprem vehiculat a fost influenţa partidului, brodată pe un apel la toleranţa cetăţenilor vizavi de criza cu care ne confruntăm: “toate proiectele pe care le avem nu se pot realiza în şase luni. Avem nevoie de un mThumbnail imageandat de patru ani ca să putem duce la bun sfârşit ceea ce ne-am propus. Avem cea mai tare echipă de pe eşichierul politic. Cu încrederea şi ajutorul dumneavoastră, vă promit că în patru ani Turda va fi de nerecunoscut”. Au fost rostite cuvinte cheie precum centura ocolitoare, infrastructură, investiţii. Primarul Tudor  Ştefănie a vorbit despre lucrările de infrastructură şi reabilitare de apă şi canal, amintind de o sumă de peste 300 de miliarde lei vechi vechi pentru modernizarea arterelor de circulaţie. Florin Stamatian, proaspăt ales prefect, l-a citat pe Traian Băsescu, promiţând că va fi un “prefect jucător”.
După adunare, PDL-iştii s-au deplasat la restaurantul Millenium, unde au petrecut la Balul Primăverii.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh