23
Dum, Iun
4 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

In urma unui comunicat primit de la reprezentantii a peste 20 de asociatii de proprietari, prin care ni se solicita sprijinul si sustinerea in demersurile intreprinse de acestia in instanta, impotriva C.A.ARIES Turda, privind tariful la apa, canal si procentul de incasare a apei calculata pentru canal, pe care le considera aplicate abuziv si ilegal in perioada Iunie 2009 – Ianuarie 2010, actiuni concretizate in dosarele nr.2533/328/2011 si 2534/328/2011, inaintate in instanta si cu termen de judecata 26.09.2011, dupa cum mai precizeaza comunicatul,

Dorim sa facem cunoscut opiniei publice si tuturor cetatenilor Turzii urmatoarele:

Organizaţiile municipale Turda a PSD si PNL, coparticipante la Alianta politica USL, prin toti membrii sai, îşi exprimă ataşamentul faţă de cele cateva zeci de asociaţii de locatari care au avut tăria civică să solicite legal returnarea sumelor colectate necuvenit de către Compania de Apă Arieş, prin mărirea fără aprobarea Consiliului Local a tarifelor de apă şi canalizare, precum şi a cantităţii de canal facturate, in perioada amintita in Comunicat.

Ne exprimăm convingerea că toate cele câteva mii de persoane în cauză, precum şi cele din alte asociaţii de locatari care se pregătesc pentru acţiuni similare, vor avea câştig de cauză în demersul lor cetăţenesc.

De asemenea, informam si pe ceilalţi cetăţeni ai municipiului Turda că una dintre primele acţiuni administrative pe care le vom întreprinde imediat după castigarea alegerilor de anul viitor, va fi repararea materiala a acestor greseli comise, cu privire la preţul facturat pentru apă şi canal.

Deşi nu înţelegem lipsa de acţiune a actualei administraţii privitor la banii populaţiei, tinem sa subliniem faptul ca prezentul comunicat se doreşte a fi un demers firesc si civic al partidelor aflate in opozitie, de sustinere a organizatiilor de cetateni in actiunile lor de corectare a diverselor nedrepatati facute de administratia actuala, aflata la guvernare.

Departament presa PSD Turda
Departament presa PNL Turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh