23
Dum, Iun
4 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

PSD Turda creşte numeric, se arată într-un comunicat primit din partea filialei turdene a acestui partid politic. În comunicat se arată că printre noi veniţi se numără şi 4 activişti de partid din alte partide. Am fi preferat să avem şi nişte nume. Mai ales al celui care este „unul dintre membrii actualei conduceri a recent reînfiinţatei organizaţii turdene a Partidului Conservator". Am fi dorit să aflăm câţi membri are în prezent.

Dar cotizanţi, cu banii plătiţi la zi. Acestea şi multe alte informaţii interesante ar putea fi oferite în cadrul unei conferinţe de presă pe care, însă, PSD Turda şi Câmpia Turzii nu oorganizează însă. Ei se mulţumesc să ofere presei locale firmiturile pe care le consideră de cuviinţă, mai ales ziariştilor şi organelor media preaplăcute lor. La ultima acţiune a PSD la care am fost invitat, colegul meu Horea Hudrea, de la Ziarul 21 şi-a permis să pună o întrebare. Preşedintele PSD, Cristian Matei, l-a pus imediat la punct spunând că "nu este conferinţă de presă". Eu îmi permit să le amintesc tovarăşilor că oriunde a invitat un ziarist este "conferinţă de presă".

Dar iată comunicatul pesedist în întregime: "Organizaţia PSD Turda creşte (si numeric). Firesc.
În cursul lunii octombrie, în organizaţia noastră au fost primiţi 38 de noi membri. Marea majoritate a noilor veniţi în rândul social-democraţilor turdeni nu au mai făcut parte din nicio altă formaţiune politică. Totuşi, s-au consemnat si patru excepţii. Şi-au exprimat dorinţa de a face parte din organizaţia PSD Turda un fost membru al Partidului Democrat (până în anul 2006), un fost membru al Partidului Democrat-Liberal (pana nu demult), o persoană care a mai activat în organizaţia locală a liberalilor şi unul dintre membrii actualei conduceri a recent reînfiinţatei organizaţii turdene a Partidului Conservator.
Felicitam cu aceasta ocazie pe toti noii membri care ni s-au alaturat si le dorim succes.

Departamentul de presa
Organizatia PSD Turda"

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh