19
Vi, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail imageConsideram demisia lui Emil Boc drept prima victorie a vointei politice a cetatenilor români, care au cerut în stradă acest lucru. Este plecarea celui mai crunt si mai incompetent guvern, cel puțin dupa 1989. Plecarea Guvernului Boc este un prim pas către soluționarea crizei politice și este deschiderea drumului către alegeri anticipate, singura soluție democratică solidă, pentru intrarea pe un făgaș normal. Susţinem solicitarea imperativă de organizare a alegerilor anticipate, cerere formulata de altfel si de USL Cluj.

"Preşedintele ţării, Traian Băsescu, trebuie să îşi asume public eşecul guvernării Boc. România are nevoie de un guvern nou, nu de unul cosmetizat, în care câţiva pioni neagreaţi de populaţie să fie schimbaţi cu figuri noi, dar tot marionete manevrate de acelaşi păpuşar, preşedintele-jucător Traian Băsescu. Demisia Guvernului Boc nu reprezintă o rezolvare a tensiunilor sociale ce au scos ţara în stradă, ci începutul procesului de declanşare a alegerilor anticipate. La nivel local, cât şi la nivel central, avem nevoie de o formulă politică nouă, competentă și lipsită de orice suspiciune de corupție", a precizat Cristian Matei, presedintele PSD Turda.
"Credem că România are nevoie de un guvern nou, legitimat de voinţa electoratului, cu adevărat liber exprimată. Acest guvern trebuie să rezulte ca şi o consecinţă a alegerilor anticipate, deoarece nu ne putem permite, ca şi naţiune, să repetăm experienţa de care am avut parte în ultimii trei ani, când puterea executivă în statul român a fost încredinţată celui mai incompetent guvern din ultimii 22 de ani", a adaugat Cristian Matei
Biroul de presă PSD Turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh