17
Lun, Iun
6 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Puiu Bretoiu este noul viceprimar ales prin votul secret al consilierilor locali din Câmpia Turzii. El îl înlocuieşte pe fostul său coleg de partid Ioan Moldovan, cel care a fost exclus din PD-L iar apoi şi-a dat demisia din funcţia de consilier local şi implicit din cea de viceprimar.

De fapt au existat două propuneri pentru funcţia de viceprimar al Câmpiei Turzii, în afară de Puiu Bretoiu fiind propus şi udemeristul Ioan Vitus. Comisia de validare a voturilor a anunţat că din cele 19 voturi exprimate, şapte au fost nule pentru că nu exprimau nicio opţiune. Din cele valabil exprimate 10 voturi au fost în favoarea lui Horaţiu Bretoiu iar două pentru Ioan Vitus. Ca urmare, Puiu Bretoiu a fost invitat să depună jurământul de viceprimar devenind cel mai tânăr ocupant al acestei funcţii la Câmpia Turzii.

Vasile Horaţiu Bretoiu a ocupat până în prezent funcţia de preşedinte al comisiei de specialitate nr. 1 Buget, finanţe şi analiza programelor de dezvoltare economico-socială din cadrul Consiliului local Câmpia Turzii. Cartea sa de vizită de pe site-ul primăriei din localitate furnizează următoarele informaţii:
locul şi data naşterii: Turda, 18.08.1967; locul de munca: C B Electric, director; profesia: electronist.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh