29
Vi, Mar
19 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Anunțul oficial al depunerii candidaturii din partea PNL și PSD a lui Radu Hanga la funcția de primar al municipiului Câmpia Turzii s-a făcut vineri, 27 aprilie 2012, la ora 17, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul Partidului Social Democrat Câmpia Turzii.

De altfel, în sediul PSD Câmpia Turzii, tronează mare un calendar cu suprafața de vreo 4-5 metri pătrați, completat de mână, pe care sunt trecute toate evenimentele programate în această perioadă, deosebit de importantă pentru orice formațiune politică angrenată în cursa electorală. Chiar dacă, încă, nu s-a dat startul în cursă. Cel puțin oficial.

Primul care a luat cuvântul a fost Petre Pop, președintele formațiunii gazdă, care a spus: ”Azi la ora 10 am depus, îndeplinind condițiile legale, dosarele pentru candidatul de primar și consilieri locali din partea ”Uniunii Social Liberale Cluj PNL+PSD”. Contrar unor speculații, ați văzut că, și la Câmpia Turzii, USL este un proiect viabil. PSD și PNL au înțeles acest lucru, au mers pe ideea ”Radu Hanga primar” și o paritate de 1 la 1 pe listele de consilieri locali între cele două partide. Noi am găsit o soluție la nevoile actuale: o echipă tânără, înnoită, alături de experiența și profesionalismul unui senior al vieții economice și administrative din Câmpia Turzii, domnul Radu Hanga” a declarat Petre Pop.

Pentru a-l completa pe colegul său de coaliție, președintele PNL Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a punctat, la rândul său, punând accent pe componența listei de candidați pentru funcția de primar: ”Este o echipă tânără. Mai mult de atât, pe locurile pe care noi le apreciem ca fiind eligibile, respectiv primele zece, veți regăsi atât reprezentanți ai echipei de seniori a celor două partide, reprezentanți ai organizațiilor de tineret și de femei a celor două partide.”

Iată componența listei de candidați pentru funcția de consilieri locali din partea alianței Uniunea Social Democrată PNL+PSD, așa cum a fost anunțată de președintele PNL Câmpia Turzii, Dorin Lojigan:  1. Pop Petre2. Lojigan Dorin Nicolae 3. Gal Samoilă 4. Varga Mircea Nicolae 5. Rece Gheorghe 6. Pătruțiu Mihail Iuliu 7. Popescu Florin 8. Varodi Ioan 9. Uiorean Monica 10. Kuppan Monica 11. Tudorache-Isac Ionel 12. Suătean Romulus 13 Șipoș Simona 14. Socaciu Alexandru Gabriel 15. Șandru Mihai 16. Drăghici Dumitru 17. Filip Georgeta Ioana 18. Ihuț Radu Ion 19. Sașa Cozmin Daniel 20. Asafti Ramona Maria 21. Suciu Daniel Cosmin 22. Pușcău Dorel 23. Roșca Petre 24. Moga Stanca.

Radu Hanga a răspuns cu amabilitate întrebărilor puse de jurnaliști dar a și mărturisit: ”Eu am trecut prin multe evenimente de genul acesta. Nu sunt foarte stresat. Eu, de fapt, sunt un candidat. Rezultatul acestei competiții nu îl decid eu. Eu sunt o ofertă. O ofertă pe care o fac cele două partide. Eu, fiind singur, trebuie ca, până la urmă, ca element de legătură, să preiau, atât de la partidul de stânga, cât și de la cel de dreapta, pentru că aceste două mișcări politice nu pot să intre într-o competiție politică fără să aibă și elemente programatice comune” a concluzionat Hanga.

Momentul s-a finalizat cu invitația lansată de președintele PNL Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, la lansarea candidatului Radu Hanga, programată în sala de spectacole a Casei de Cultură ”Ionel Floașiu”, în data de 5 mai, de la ora 14-15, urmează a se stabili cu exactitate, în funcție de programul președintelui PSD, Victor Ponta, și a celui PNL-ist, Crin Antonescu, așteptați la acest eveniment. Deși Lojigan o dădea ca sigură, participarea lui Ponta a devenit aproape incredibilă, odată cu nominalizarea  lui ca prim-ministru, de către președintele Traian Băsescu.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh