28
Joi, Mar
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Thumbnail imageNu e mai puțin adevărat că și PD-L Câmpia Turzii are un candidat pe un loc mult mai eligibil decât a oricărui candidat USL din zonă.  În data de 30 aprilie 2012 Partidul Democrat Liberal a depus, la Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţean, listele cu candidaţii pentru Consiliul Judeţean Cluj.
Așa cum se arată într-un comunicat de presă trimis de acest partid, pe lista de candidaţi PDL se regăsesc un număr de 45 de persoane care provin din domenii diferite, 17 dintre aceştia fiind ingineri (chimist, silvic, geolog, zootehnist, constructor, etc.), 11 economişti, 4 jurişti

şi avocaţi, dar şi de alte profesiuni (informatician, profesor, psiholog, specialist în administraţie publică, operator chimist, geograf, istoric, electrician sau student).

Echipa propusă de către Partidul Democrat Liberal pentru Consiliul Judeţean Cluj, în fruntea căreia se află Alin Tişe, care va candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, este una tânără, media de vârstă fiind de 34,7 ani, 24 dintre candidaţi (51%) fiind tineri cu vârste sub 35 de ani.
Între candidaţii propuşi de PDL se regăsesc şi 10 femei, care reprezintă un procent de 23%.
“Este o echipă omogenă şi reprezentativă, care are experienţă în diverse domenii de activitate şi care va putea oferi soluţii şi proiecte viabile pentru clujeni. Prezenţa multor tineri pe listele noastre marchează o revigorare a ofertei partidului. Sunt candidați care au demonstrat în tot
ceea ce au făcut că merită încrederea de a decide pentru viitorul clujenilor. Am convingerea că echipa propusă de noi pentru Cluj este una  care va şti ce are de făcut pentru comunitate”, consideră Alin Tişe, candidatul PDL pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj.

Pe lista de candidaţi PDL Cluj pentru funcţia de Consilier Județean o găsim pe Andreea Morar, pe locul patru, fost consilier local al municipiului Turda, lider al tineretului pedelist din fieful de pe Arieș care merita, normal, o promovare în reședința de județ, cu atât mai mult cu cât, în ultima vreme, locuiește, împreună cu soțul și cei doi copii ai săi, la Cluj-Napoca. Pentru ea este un pas normal și, așa cum am arătat de oricâte ori a fost cazul, PDL dă, prin tradiție, dar și pentru că liderul partidului de la Turda este ”cineva” în această formațiune politică, locuri eligibile celor de la Turda și din Câmpia Turzii. Pentru că, iată, pe lista de candidați la un loc în Consiliul Județean Cluj, se află, pentru un nou mandat (pentru că el a fost consilier județean și în legislatura care se apropie de final) Radu Borza. Dar el nu riscă prea mult, fiind și pe lista PDL pentru Consiliul local din localitatea sa de domiciliu, Câmpia Turzii, tot pe un loc 4, la fel de eligibil.

Tocmai prin aceste poziții fruntașe alocate de PDL unor candidați din Turda și Câmpia Turzii, acest partid ia o opțiune serioasă în preferințele electoratului din cele două orașe de pe Arieș. Celelalte partide nu pun la dispoziția candidaților din zonă locuri prea eligibile, dacă există un astfel de termen.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh