26
Vi, Apr
3 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Peste o mie de oameni au asistat aseară la concertul CRBL organizat de candidatul la funcția de primar,  Cristian Matei, împreună cu echipa USL Cluj, PSD+PNL Turda. Strada Tineretului s-a umplut încet, încet, începând de la ora 18.

Spectacolul oferit de candidatul Cristian Matei a prilejuit evoluția pe scenă a cântăreților populari Ana Munteanu, Maria Marcu, Ioan Dordoi, Marinele Zegrean Istici și Maria Rusu. Între timp, Cristian Matei a urcat de mai multe ori pe scenă pentru a transmite turdenilor mesajul său electoral, fiind însoțit și de membri echipei de candidați pentru funcția de consilieri locali atât din partea PSD cât și din partea PNL Turda, partide care se prezintă împreună la scrutinul din 10 iunie.

matei470x150

Dacă la spectacolul folcloric au asistat sute de turdeni, când a venit rândul lui CRBL să evolueze pe scena din fața Cinematografului Tineretului, în piață s-au strâns peste 1000 de persoane, în marea lor majoritate tineri, atrași de faima și muzica celebrului rapper bucureștean.

Plăcut surprins de succesul înregistrat de CRBL în fața turdenilor , Cristian Matei le-a promis celor prezenți că, dacă va ajunge primar al municipiului Turda, îl va aduce pe CRBL în fiecare an în orașul de pe Arieș.Thumbnail image

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh