17
Lun, Iun
6 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Fostul consilier local din Câmpia Turzii, Nemeti  Andrei a ales să devină începând de luni consilier județean. Nemeti  Andrei a fost ales atât pe lista de consilieri locali cât și pe cea de consilieri județeni a Uniunii Democrate Maghiare din România și a decis, după o reflecție de ordin personal, să accepte urcarea pe o poziție superioară ca reprezentant a partidului etnicilor maghiari.

Locul său pe lista de consilieri locali va fi luat de următorul pe lista de candidați pentru Consiliul local Câmpia Turzii, Csutak Ludovic. El a declarat că va face loc unui alt consilier de pe lista UDMR pentru că ”așa îi stă bine unui președinte de partid, să facă un număr cât mai mare de consilieri”.

”O să fac tot ceea ce îmi stă în putință pentru a ajuta Câmpia Turzii, să aduc tot sprijinul Consiliului județean pentru orașul nostru”, a promis Nemeti concetățenilor săi. Nemeti ne-a mai dezvăluit, în exclusivitate, că azi ( joi, 21 iunie 2012), UDMR Cluj urmează să aleagă pe cine sprijină pentru un post de vicepreședinte al Consiliului județean.

”Se pare că o să avem un vicepreședinte al Consiliului județean dar și un viceprimar la Cluj-Napoca, în persoana Anei Horvath. Vom stabili în cadrul Comitetului Director al UDMR cine va fi propus pentru funcția de vicepreședinte la județ. Vom colabora cu PD-L”, ne-a mai declarat Nemeti Andrei.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh