20
Sam, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un partid ambițios, convins că deține adevărul, încearcă de ceva vreme să îi convingă pe români. La Turda, ca și pretutindeni în țară, lipsa banilor pentru acest partide duce la eșec după eșec în campaniile de alegeri. Ștefan Stanca, un inginer care a făcut carieră încercând și reușind să apere populația municipiului Turda și nu numai de o

posibilă nesiguranță în folosirea apei potabile, a fost cucerit de ”varianta Cojocaru”, așa că, în pofida vârstei care nu-l mai recomandă ca fiind la prima tinerețe, s-a avântat, ”cu toate motoarele în plin”, în slujba acestui adevărat partid al poporului. Cel puțin așa susține.

 

A căutat, s-a luptat la Turda, cu toată lipsa de bani care, de obicei, ține la distanță orice pseudo-performer politic, încercând să deschidă ochii iubiților săi concetățeni. N-a reușit ce și-a propus, dar nici nu s-a făcut de rușine, reușind să ”fure” din voturile partidelor mari, fără mari investiții și fără prea mult tam-tam. Încrederea în oameni, acesta este atu-ul său.

După ce Partidul poporului Legea Cojocaru a reușit să obțină doar 205 voturi la alegerile locale pentru consiliul local, credeți că șeful filialei, Ștefan Stana, un om gospodar și inimos a renunțat? Nu. A preluat principiul olimpismului enunțat de Pierre de Coubertin, ”Ai câștigat, continuă. Ai pierdut, continuă!” Pentru că, membri ai unui partid fără bani, dar plini de idealuri, cei de la PP LG ne-au rugat să publicăm următorul anunț, poate, poate, cineva, are un profil care vine ”mănușă” pe cererea filialei turdene. Filială care, condusă de Ștefan Stana, își propune, nici mai mult nici mai puțin, decât obținerea unui post de deputat în colegiul nostru. Pentru asta, au nevoie de un candidat, aviz amatorilor:

”Chemare

Partidul Poporului Legea Cojocaru, cheamă pe românii cinstiți, competenți și responsabili să vină la noi, pentru a fi propuși să candideze pentru funcția de deputat și senator în alegerile din toamna anului 2012.” Semnează președintele organizației PP-LC Turda, Ștefan Stana.

În plus, potențialii candidați care ar fi de preferat să aibă o sumă frumușică de bani pentru a o investi în campania electorală, se pot baza pe experiența și logistica politică asigurată de președintele Stana, omul care crede sută la sută în platforma program a PP-LC.

În plus, toate proiectele și inițiativele Partidului Poporului – Legea Cojocaru, pot fi găsite pe site-ul http://www.variantacojocaru.ro/

Așadar, dacă există între cititorii noștri vreo persoană doritoare să reprezinte în Parlamentul României membrii și simpatizanții PP LC Turda și care se consideră potrivit pentru această muncă, să-l contacteze pe ing. Ștefan Stana ppolirin intermediul ziarului.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh