25
Joi, Apr
3 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Thumbnail imageDragii mei alegători,

Vă cer puţin din timpul dumneavoastră pentru a vă convinge că putem construi împreună România dreaptă. Cred şi pot să devin reprezentantul dumneavoastră de încredere.

Ştiu că promisiunile politicienilor şi toate spectacolele mediatice au devenit parte din cotidian, tinzând spre deşertăciune. Este timpul să construim o nouă clasă politică, formată din oameni puternici, pregătiţi, oneşti, care să reprezinte în condiţii de transparenţă şi eficienţă votul primit de la cetăţean.

Eu, Mircea Vicenţiu Irimie, candidez cu sufletul deschis. Devotamentul meu este faţă de adevăr şi bine. Aşa înţeleg să dau preţ vieţii mele.

Am cunoscut prosperitatea ca întreprinzător privat, am cunoscut şi frământarea problemelor economice determinate de un stat nedrept prin prevederile sale desprinse de realitate. Am luat-o de la capăt şi nu mi-a fost teamă să găsesc noi soluţii pentru afacerea pe care am gândit-o împreună cu familia mea. Familia este valoarea mea de căpătâi, este pilonul meu de stabilitate, oaza mea de linişte şi puterea de a continua, oricât de multe dificultăţi aş întâmpina.

Viaţa mi-a acordat şansa de a avea o ascensiune politică prolifică. Prin votul turdenilor am devenit consilier local al municipiului Turda, în mandatul 2008-2012, iar din vara acestui an, încrederea lor mi-a reînnoit mandatul. Am reprezentat Turda ca viceprimar timp de 4 ani, perioadă în care uşa biroului meu a fost deschisă mereu pentru cetăţenii mei, la problemele cărora am căutat soluţii, în parteneriat cu primarul Tudor Ştefănie. Am pus în slujba publică toată priceperea şi dăruirea mea. Am avut onoarea de a mă implica direct în numeroase proiecte destinate comunităţii: infrastructură, cooperare interregională, turism, meşteşuguri tradiţionale, educaţie, sport. Am pus suflet în problema fiecăruia şi în fiecare lucru bine făcut.

Candidatura pentru un loc în Camera Deputaţilor este o misiune de onoare, însă presupune o competiţie strânsă, într-o companie selectă.

Dincolo de promisiuni, eu vin cu o ofertă deschisă pentru a pune umărul la construcţia unei Românii în care munca este răsplătită după merite, în care solidaritatea cu cei aflaţi la nevoie nu este o himeră. Cred într-un stat corect, european, care îşi serveşte cetăţenii şi le respectă demnitatea umană. Şi eu aştept, la fel ca dumneavoastră, ca valoarea taxelor şi a impozitelor să fie redusă în paralel cu creşterea gradului de colectare, ca antreprenorii care investesc în forţa umană şi creează locuri de munca să scape de birocraţia şi de instabilitatea legislativa. Vreau ca bunăstarea clasei de mijloc să redevină posibilă.

Thumbnail imageVisez ca Turda să îşi împlinească menirea de oraş turistic, modern, capabil să valorifice resursele sale de sănătate. Cred în posibilitatea satelor româneşti de a se dezvolta pe principiul gospodăriilor tradiţionale sau ecologice, al pensiunilor, valorificând specificul local. Ştiu că agricultura este şansa noastră pentru a ne asigura o hrană autohtonă, cu gust autentic şi sănătos. Am soluţii pentru ca tinerii noştri să rămână acasă, contribuind cu pregătirea lor la dezvoltarea durabilă a comunităţilor din care fac parte.

Am ştiut întotdeauna să ascult vocea celor care m-au votat şi voi rămâne un reprezentant deschis spre solicitările dumneavostră, iar aceasta este o misiune de credinţă pentru mine.

Mai presus de toate, vă propun să fim uniţi, să fim loiali unii altora, pentru a reporni inima României. Vă ofer devotamentul meu şi vă cer încrederea aplicată pe buletinul de vot, în 9 decembrie.

Dumnezeu să binecuvânteze comunitatea noastră din inima Transilvaniei şi fie ca acţiunile şi proiectele noastre să conducă spre prosperitatea întregii noastre naţiuni.

Cu inima deschisă şi cu deosebit respect, al dumneavoastră,

Mircea Vicenţiu IRIMIE

candidat în Colegiul 8, Camera Deputaţilor

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh