19
Vi, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În conferința de presă organizată la sediul PD-L, Mircea Irimie, candidatul ARD pentru Camera Deputaților a contraatacat după ce, în cadrul ședinței consiliului local din această săptămână, Nicolae Roș l-a acuzat că are datorii la bugetul de stat, acuză

infirmată de democrat-liberal. Mircea Irimie a prezentat o listă cu colegii săi din Consiliul local, din alianța care îl acuzase, despre care afirmă, la rândul său că au datorii notabile către bugetul de stat. Printre cei pomeniți de Mircea Irimie, datele furnizate de el fiind preluate de pe site-ul Ministerului Finanțelor, se numără Ovidiu Mic, Dorel Corpodean, Rozalia Crișan, Emil Molnar și chiar Cristian Matei. Despre sine, candidatul ARD a promis că luni va solicita un certificat fiscal de la ”finanțe” pentru a dovedi că familia Irimie nu are nici o datorie către buget.

Irimie a mai susținut că rezultatele unor sondaje de opinie îl indică drept câștigătorul alegerilor în colegiul  său, cu peste 50 %, alături de Cristian Haiduc, candidatul pentru un post de senator din partea aceluiași ARD. Mircea Irimie motivează atacurile, adeseori murdare, la adresa sa, din partea contra-concurenților prin prisma datelor furnizate de sondajele pomenite. Irimie pune pe seama necesității murdăririi cu orice preț a imaginii sale, mai ales în această ultimă săptămână de campanie electorală.

Cât despre acțiunea de strângere de semnături pentru dizolvarea Consiliului local Turda, liderul grupului PD-L – UDMR, susține că până la finalul anului ar putea fi încheiată cu succes, din punctul de vedere al celor care doresc un referendum local.

Ca de obicei, Mircea Irimie a făcut apel pentru o campanie corectă și în aceste ultime zile de campanie, acuzând că în această săptămână alegătorii au fost invitați la întâlniri cu ”consilieri locali ai municipiului Turda”, prin intermediul unor fluturași anonimi, susținând că ei au fost împrăștiați de cei din USL. Irimie l-a acuzat pe contracandidatul său Vasile Grumaz că ar fi în spatele acestor acțiuni, deși el nu este consilier local.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh