26
Vi, Apr
1 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Andrei Suciu, fost candidat pe lista de deputația ai USR Cluj, a anunțat pe pagina sa de facebook că a părăsit partidul respectiv. Fără motivații speciale și, mai ales, fără reproșuri.

„Consecvent cu o decizie pe care am luat-o inca din luna noiembrie, parcursul meu in USR (Uniunea Salvati Romania) se incheie odata cu luna decembrie 2016. Doresc sa anunt membrii si sustinatorii Asociatiei T9 ca am demisionat din partidul Uniunea Salvati Romania si ca imi voi dedica timpul si energia activitatilor organizate de Asociatia T9. Apreciez in continuare ideile si principiile enuntate de USR, iar despartirea mea de mediul politic este una amicala, fara reprosuri si fara regrete.
Atentia mea a fost si ramane in principal Turda, unde voi ramane un observator atent a tot ceea ce se intampla in viata orasului si unde, impreuna cu prietenii mei din T9, vom sanctiona prompt orice derapaj de la aplicarea legilor si de la transparenta in decizii. O atentie speciala va fi acordata modului in care se va cheltui banul public.

Va urez un calduros La Multi Ani si va doresc un An Nou 2017 cat mai prosper!

Cu prietenie,
Andrei”, este mesajul lui Andrei Suciu către susținătorii și prietenii săi.

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh